Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik boldog párkapcsolatban éltek, néha vágytok arra, hogy addig ...... "amíg mozogsz" vagy szeretkezni szerettek jobban?
Őszintén inkább arra szoktam vágyni, hogy legyen egy durva szex, amit még másnap is érzek. De akkor 110%-ig legyek elégedett. Jó a szeretkezés is amúgy, az is bejön. Csak utána hiányzik az azt érzés, hogy "jól meg lettem bszva" és általában kívánom még utána is a szexet.
Az egyik a lelkemet simogatja, a másik pedig teljesen más boldogságot okoz!
Én szeretek keményen d*gni, de gyengéden szeretkezni is.
Szerintem egy embernek mindkettőre lehet szüksége.
Férfiként én is ugyanígy látom, hogy mikor melyikre van épp nagyobb szüksége az embernek függetlenül attól, hogy férfi vagy nő az illető, de gyengéden és keményen is nagyon jó dolog a szexualitás, és tényleg fontos dolog, hogy lelkileg és érzelmileg is ki legyen elégítve az ember, olyankor a romantikusabb jobban esik.
Mondjuk most épp nincs partnerem...
30 F
Engem állandóan agyon b.sz a párom feldug mindent mi denhova es vadállat. De fontosnak tartja hogy nekem jo legyen. Es elvezzem meg el legyek ájulva.
Olyan szinten nem kapok SOHA érzékéi szeretkezést, es olyan szintű hiányom van simogatos szeretgetős szexbol hogy ez miatt megesett, hogy egy csóktól es épp egy pici simogatástol elmentem es nem vaginalisan, hanem teljes testben. Amirol addig nem is tudtam hogy ilyen létezik.
Persze azota se volt ilyenben részem. Lassan már nem is kell. Tetszik az agresszor eroszak is elvagyok vele. Lassan kihal belőlem az érzéki szexre valo igény. Jelenleg abszolut ezt érzem.
Habár az exszel aki inkábn szerelmesen d.gott es szex kozben is mondogatta hogy szeret azzal sokkal több es könnyebb orgazmusom volt annom de ő ott is hagyott.
Ergo a pasiknak gondolom a valodi jo szex nem az érzelmes.
*helyesbítés:
A pasim kikérné magának, hogy ő nem agresszor, es nem erőszakos(de nekem az. De mindegy.megszoktam.tetszik. semmi baj nincs.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!