Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroszexuális srácok ti szeretkeznétek ezzel a lánnyal?
2020. jún. 4. 06:36
4/32 anonim válasza:
Nem lány, hanem transznemű. Én amúgy simán dugnék vele.
5/32 anonim válasza:
*transznemű egész pontosan
De szerintem vannak ennél taszítóbb tulajdonságai, már amennyire meg sikerült ismernem a személyiségét.
7/32 anonim válasza:
Beleköt az élő fába is csak azért, hogy legyen körülötte dráma, pocskondiázza a hátuk mögött azokat, akikre éppen megharagudott valamiért, minden pitiáner szarságot meg akar bosszulni, állandóan affektál úgy, ahogy én nőt még nem láttam, nárcisztikus (viccen kívül, orvosi diagnózist kapott a személyiségzavaráról).
8/32 anonim válasza:
Nagyon műnek néz ki, és az a kutya nyakörv nem jön be.
9/32 Deák Dominik 2020 válasza:
Ha nincs farka, akkor jöhet, szexre jó ő is.
10/32 A kérdező kommentje:
#9 van farka ,de ha nem is lenne át lenne alakítva ,nem zavarna az hogy ott régen farok volt?
2020. jún. 4. 08:05
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!