Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, ti tudtok kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti tudtok kapcsolat nélkül szeretkezni, vagy az mindenképpen kell hozzá?

Figyelt kérdés

2021. aug. 8. 21:31
A kérdező szavazást indított:
Alap a kapcsolat
Nem kell hozzá
48 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
71%
A kérdés nem komoly ugye? Amikor sorra írják hogy hány évesen hány mukival dugtak :D Meg egy este hányan rakták meg őket , meg többesben két csávóval ... :D
2021. aug. 8. 21:33
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg van köztünk a kémia és nagyon vonzódom hozzá, akkor kapcsolat nélkül is tudok.
2021. aug. 8. 21:34
 3/20 anonim ***** válasza:
65%
Kapcsolat nélkül az csak dugás. A szeretkezéshez kellenek az érzelmek is.
2021. aug. 8. 21:34
 4/20 anonim ***** válasza:
89%

Hangulatfüggő. És mégis milyen kapcsolat?

Ha csak szex, az is kapcsolat. Az nálam hosszútávon sose tudott működni, de végső soron igen, 2-3 hét ráhangolódás után 1-2 találkozó után simán le tudtam feküdni az illetővel. De hosszútávon nem megy, ez inkább egy-egy alkalom, aztán ne is lássam.:D

2021. aug. 8. 21:35
 5/20 anonim ***** válasza:
78%
Kapcsolat nélkül nem ismerem ki annyira testileg, lelkileg, hogy élvezetes legyen. Az tényleg csak dugás.
2021. aug. 8. 21:52
 6/20 anonim ***** válasza:
86%

Nem kell hozzá kapcsolat, de ha semmit nem tudok róla a hajszínén és a magasságán kívül, miért izgatna fel annyira hogy letépjem a bugyim?

A kémia attól van hogy valami kicsit több fog meg a másikban, mint amit látok.

2021. aug. 8. 21:53
 7/20 anonim válasza:
85%

Sosem tudnék. Ha nem ismerek valakit annyira hogy abból már érzelem/kapcsolat legyen, akkor egyáltalán nem tudnám elengedni magam annyira, hogy élvezzem is.

Főleg, hogy ha belegondolnék, hogy csak egy strigula vagyok a ki tudja milyen hosszú listán...

Tudom, válasszak másik bolygót, mert itt az a normális...

2021. aug. 8. 22:08
 8/20 anonim ***** válasza:
77%
Szeretkezni nem, de egy egészségügyi dugás elől nem szaladok el.
2021. aug. 8. 22:11
 9/20 anonim ***** válasza:
86%

Nahát. Nagyon meglepnek ezek a válaszok. Az arányok.. Kíváncsi lennék arra is, hogy ezek a nők mennyire nyitottak, perverzek, szenvedékyesek az ágyban. Persze ezt nem lehet megmondani így

N

2021. aug. 8. 22:13
 10/20 anonim ***** válasza:
70%
9-es, én 4-es vagyok. Kaptam egy csomó privátot, mert mindenki azt hiszi, hogy nyitott, perverz vagyok az ágyban. Hát nagyon nem. Prűd vagyok és egyáltalán nem könnyen teszem szét, nehezen jutok túl egy-egy csalódáson, épp ezért marad az, hogy vagy nincs szexuális életem 5-10 évig (amíg tart a szerelmi bánatom) vagy átlag évente egyszer kínomban lefekszek valakivel, aki nem jön be különösebben, de mindegy, mert szükségem van a szexre és évente egyszer elhiszem, hogy talán még élvezni is fogom. Mivel szerelem nélkül nem igazán élvezem, rendre csalódás az egész és újabb egy évig nincs kedvem próbálkozni. Ez nem igazán nyitottságra vall. Viszont ha azzal lehetek, akit szeretek, akkor kifejezetten szenvedélyes tudok lenni. Bár volt sima szexkapcsolatban is, hogy rám szóltak, hogy ne olyan vadul, pedig azért nem vagyok egy fenevad.:DDD
2021. aug. 8. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!