Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Zavaró, vagy ciki ha egy pasi elmegy prostihoz?
Indokot is irhatsz.
Hány éves vagy?
Imádom, amikor a "részeg csajok" érvelés jön.
30 éves vagyok, és még soha nem voltam részeg.
Ha azt vesszük, a konyakos bonbonon túl alkoholt se fogyasztottam soha. És sok ilyen nőt ismerek még. A részeg bulikiálynők csak a populáció egy része.
Hibásan ítéli meg a női nemet, ha kizárólag erre alapoz.
Egyébként a prostizás nekem olyan, mint a wc ulőkére ülni a benzinkúton.
Koszos érzés, nagy eséllyel fertőző, és bár megoldja a problémát, azért undorító.
15. Nem volt nagy szerelem, pár hete jártunk együtt. De teljesen mindegy. X év után is otthagytam volna az ilyet ha megtudom.
Pont nem érdekel màs véleménye. Ez nem álszentség, hanem az igényekről szól.
Mindenki Olyan szempontok alapján válogatja meg a párjait ahogy akarja. Felőlem dugja végig az összes város összes utcáinak összes sarki ribijét, de Nekem az ilyen paliknál többre van igényem. nem kell és kész. Én se mentem prostihoz, ha épp nem volt párom. Ezt várom el a leendő partnertől is. Ennyi.
"Én se mentem prostihoz, ha épp nem volt párom."
Cinizmus lvl 999
Erről beszélek, ezek tényleg nem értik mennyivel más nőként szexuális életet élni mint férfiként :D
Ha egy tök átlag csaj ráírna 10 jóképű pasira hogy "egyik nap feljöhetnél hozzám stb." akkor abból 3-4 menni fog, ha nem több.
Na most ha egy átlagos pasi ráír ezzel 10 szép lányra ugyanezzel, garantáltan 0 lesz a visszajelzés. Vagy még elküldik a halál fa*szára is pluszban, vagy fenyegetőznek hogy a kanja elveri. :D
Remélem elég szemléletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!