Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, miért nem tudtok minket férfiakat szőrösen elfogadni?
Nekem midegy, hogy szőrös vagy szőrtelen-e a férfi. Ahogy neki jó.
Én viszont nem fogom borotválni magam ott a kedvéért.
Nem tudom mennyire vagytok vizuális típusok, de most gondold el, egy jó szopás után a kilógó szőrdarabokat a számban.... pfej!
Másrészt pedig minimum a fazonigazítás, mivel mind a nőknek mind a férfiaknak sokkal higiénikusabb.
23# Nem higiénikusabb, hanem teljesen védtelen a csupasz bőr.
A szőr megakadályozza, hogy bármi is a bőrödhöz érjen.
#26!
Engem is lepontoztak, amikor írtam, hogy a farkam hosszabb, mint a szőrszálaim. Esélytelen, hogy szőrszálat kapjon be.
A puncinál sokkal közelebb a szőr a célterülethez, de valahogy azt is túléltem eddig, ha szőrös puncit nyaltam. Az az egy-két szőrszál nem akkora probléma.
Fiúk, nem kell itt besértődni. Csak nézzétek meg a válaszokat. A férfi hozzászólók háborognak, hogy jól van az úgy, a nők viszont nagy többségben igenis elvárják/szeretik. Ti meg döntsétek el, hogy kinek akartok tetszeni, pasiknak, vagy nőknek ;)
Egyébként meg, ha nem kell sehol máshol nyalogatni (pl zacsi), nincs mélytorkozás, nincs egy szőrszál se magán a péniszen (többnyire azért van), akkor nyilván nem feltétlen szükséges borotválni.
#28!
Szerencsére nem reprezentatív a gyk. közönsége. :)
29# +1
Tényleg nem reprezentatív, hogy mi folyik itt.
Az én szőrzetem még soha senkit nem érdekelt minimális mértékben sem.
Valahogy teljesen természetes volt a jelenléte mindenki számára, ahogy nekem is természetes volt a női szeméremdombon lévő szőr.
Általában ollóval nyírtuk le minimálisan, hogy ne legyen dzsungel és úgy mindig tökéletes volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!