Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, miért nem tudtok minket férfiakat szőrösen elfogadni?
Soha nem volt abból gondom, hogy szőrös vagyok. Pedig nem csak azon a néhány négyzetcentiméternyi területen vagyok szőrös.
Olyan volt, hogy a lány elismerte, hogy korábban csak csupasz pasit tudott elképzeli az ágyában, de egyáltalán nem zavarta, hogy szőrős vagyok.
Az orállal sem volt gond. A farkam hosszabb, mint a szőrszálaim.
Én megmondtam a barátomnak a kapcsolatunk elején, hogy úgy kezelje a szőrtelenítést, ahogy ő szeretné. Engem a téma annyira nem érdekelt és végül is az ő teste. Orálnál néha egy-két szőrszál útban van, és pont ezért néha trimmeli ott a szőrét, mert szerette volna, ha nekem ennyivel is kényelmesebb - és tényleg jobb így.
Semmi "b##zis" nincs ebben, elég kínos, ha te így érzel, akkor nem vagy elég magabiztos a saját férfiasságodban. Egyébként a legtöbb nőnek nem férfiállat kell, hanem egy férfi, aki viszont akár csupaszon is az tud lenni.
Mennyivel több időt töltenél a fürdőszobában? Negyedóra? Mit mondjanak a nők, akiktől szinte társadalmi elvárás a csupasz lábak, csupasz karok, hónaljak és gyakorlatilag minden, ami nem a haja?
Divat OFF
Biztonsági játék OFF
Társadalmi elvárások OFF
Egy férfi akkor is szőrösen férfi.
Ne legyen 20 centi szőr a farkánál trimmelje de ne borotválja.
15# Ez a "szőrszálakat szedni a számból" dolog milyen esetben áll fenn? Nekem egyáltalán nem hullik a szőröm, sem a nemi szervemnél, sem a szakállamból.
Soha senki nem szedett szőrt a szájából...
Ellenben a hajam hullik és utálom amikor minden tele van 20 centis hajszálakkal. Az nem zavaró?
Törékeny dolog ez a férfiasság... Néhány szőrszálon múlik az egész.
Pedig elég gyakori. Természetes, hogy a haj is, szőr is megújul, cserélődik, és ezzel együtt jár, hogy hullik.
Én szoktam símogatni a férjem szakállát, és jön belőle mindig 2-3 szál.
Sűrű, úgyhogy ez belefér.
És ha lenne a szemérem tájékán is szőr, ott is biztos hullana.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!