Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Impotensen milyen lehetőségeim vannak szexelni?
Figyelt kérdés
XD
a vicc, hogy nem vicc
2021. aug. 23. 15:44
1/14 anonim válasza:
Kielégítheted a partnered kézzel vagy szájjal. Kb ennyi. Ő meg tud simogatni meg hasonlók, esetleg a feneked ujjazni meg egyebek. De ha nem áll fel, Kkor behatolás és orál is kilőve, ahogy az orgazmus is
2/14 anonim válasza:
Oráltól, kézi munkától el tud menni egy impotens is.
3/14 anonim válasza:
Még nem vot dolgom ilyen férfival, szóval elnézést ha a tapasztalatlanság beszélt belőlem. De hogy tud elélvezni, ha fel se áll a farka?
4/14 A kérdező kommentje:
akkor is el lehet élvezni, ha nem áll fel :) mondjuk nekem ezzel is baj van, szóval meg vagyok lőve. Pontosabban inkább ezzel van baj, valamennyire fel áll csak nem tudok elélvezni
2021. aug. 23. 16:12
5/14 anonim válasza:
Nekem régen volt hogy kivertem sokszor egymás után. (Tini kor)
Egy idő után már semennyi sperma nem jött. Aztán meg már nem is állt fel rendesen. De még úgy is el tudtam élvezni.
6/14 anonim válasza:
Oh oké, akkor ma is tanultam valamit:) bár ha nem áll fel, nehezebb izgatni az biztos. Mármint a nőnek, de meg lehet oldani
7/14 anonim válasza:
Amúgy nem lehet valahogy hatni erre? Valami oka csak van. Ha nem 80 éves vagy:D orvosok stb nem mondanak semmit?
8/14 A kérdező kommentje:
gyógyszer mellékhatása. ma vettem észre... :D még egy fél évig minimum ilyen lesz
2021. aug. 23. 16:16
9/14 A kérdező kommentje:
szexuális vágyat érzek csak épp nem tudom megélni.
2021. aug. 23. 16:18
10/14 anonim válasza:
Csajod, pàrid, feleséged van kérdezõ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!