Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolatban/ házasságban élő férfiak közül vannak olyanok akik ha alkalom ,lehetőség adódik nem tudnák megcsalni a párjukat? A férfiak hány százaléka hűséges a párjához minden körülmények között?
Számomra a hűség nem csak azt jelenti, hogy nem szexelek mással, hanem nem is teremtek olyan helyzetet, hogy valakiben reményt ébresszek. Nem flörtölök, nem bókolok más nőknek úgy, hogy azt sugallnám felé, hogy tetszik.
Ahogy első is írta, nem tudok elképzelni olyat, hogy egyszercsak megjelnjen előttem egy nő félreérthetetlen szituációban. De ha így is lenne, akkor is azonnal hátat fordítanék és 1 másodercet sem hagynék magamnak, hogy elbizonytalanodjak.
Kérdező, ezzel csak annyi a baj, hogy az a "hajszál" már nagyon könnyen elszakad. Szerintem pont, hogy addig nem szabad eljutni, mert onnan már nehéz kihátrálni.
Igen, jól esik ha bókolnak vagy bókolhatok, de annyit nem ér, hogy megbántsam vagy elveszítsem azt, akit szeretek.
Igen , teljesen igazad van abban hogy a hajszál nagyon könnyen elszakad, viszont nagyon kell szeretni és tisztelni valakit ahhoz hogy valaki hűséges tudjon maradni mindig és minden helyzetben.
Igen, nagyon kell szeretni, ez egy jó kapcsolat lényege :) Meg a tisztelet és az őszinteség.
Melós műfaj ez a szerelem, de megéri :)
A hűség felelősség és teher számomra.
Nem vagyok egy teherhordó alkat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!