Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli vagyok, és gáz az hogy vágyom arra hogy párkapcsolatom legyen vagy akar egy jót szexelni De felek , és mindig el tántorgok ha lenne rá lehetőség ? 22N
Figyelt kérdés
Egy éve szakítottam de nem hiszem hogy az játszana közé2021. máj. 30. 20:26
1/9 anonim válasza:
Mégis mire kéne vágynod, ha szingli vagy, ha nem arra, hogy legyen kapcsolatod vagy szexelj valakivel?
2/9 anonim válasza:
Nem gáz, hogy ilyesmikre vágysz.
De mitől is félsz?
3/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom valamiért megijednek ha van rá lehetőség .. valami vissza tart
2021. máj. 30. 21:00
4/9 anonim válasza:
A szextől félsz vagy az újra elköteleződéstől? Nem lehet, hogy nagyot csalódtál és ez az oka? Maga a szex fantasztikus élmény, nyilván tudod, csak gondolom automatikusan arra összpontosítasz, hogyha rögtön nem is, később érzelmi kapocs kialakul és újra megsérül a lelked. F
5/9 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazad van 4 és
Azóta szexeltem már de akkor nem volt semmi ez néhány hete kezdődött
Köszönöm a sok üzenetet nem keresek itt senkit 😃 főleg nem hármasba a feleséged melle 😀
2021. máj. 30. 21:02
6/9 anonim válasza:
Semmi gáz nincs ebben, mindenki erre vágyik - érintésre, szexre, társra. Figyeld meg hogy pontosan mi tart, fog vissza, mitől ijedsz meg. Ha nem ismered meg a démonjaidat akkor leküzdeni sem fogod tudni.
7/9 anonim válasza:
Ne idd le magad, nem fogsz tántorogni. :)
a #3 hozzászólásra, nem mondták hogy mitől ijednek meg?
8/9 anonim válasza:
Természetes, ez a világ nem túl alkalmas kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!