Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, minden esetben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, minden esetben belementek, ha lehetőség van rá?

Figyelt kérdés

Röviden: eléggé kiéhezett állapotomban, eszembejutott egy férfi ismerősöm, akivel lehetne pár jó esténk. Mit szólnátok egy ilyen jellegű üzenethez? Belemennétek, vagy inkább nem kellene ennyire nyíltan kezdeni?

(Évek óta ismerjük egymást, de nincs folyamatos kapcsolattartás). Sosem voltam még hasonló helyzetben, mostanra sikerült kihevernem egy szakítást, nem szeretnék rögtön komoly kapcsolatba kezdeni, de a szex hiányzik. Szóval mit gondoltok/gondolnátok ha kapnátok egy ilyen üzenetet? L

2021. aug. 11. 23:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Én tuti örülnék egy ilyen üzenetnek,és szívesen kisegíteném a lányt ilyen helyzetében… Lenne jó pár kellemes esténk!
2021. aug. 11. 23:57
 2/12 anonim ***** válasza:
50%

Én nem mennék bele. Nem egy baszógép vagyok akit kivesznek a szekrényből, használják majd visszateszik.

Persze az itteni kiéhezett defektes pasikàknak mindegy csak pinához jussanak. Igenytelenek.

Normális férfi, akinek van tartása, nem megy bele ilyenbe.

2021. aug. 12. 00:00
 3/12 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem ha nem szoktatok beszélni gyakran, akkor ne egy ilyen üzenettel nyiss:D szerintem kezdeményezz beszélgetést és ott hozd fel, hogy jaj hiányzik azért a szex stb, flörtölj vele célozgass stb és nézd meg miket reagál. Így nem is támadod le plusz elkerülheted hogy kínos legyen ha lekoptat, lehet akkor nem is beszéltek majd többet utána. Ilyen esetekben jó lehet egy kis finom női taktika, nem gondolom hogy jó ötlet ez a szia dugunk? szöveg:D

N

2021. aug. 12. 00:08
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Attol fugg mennyire ismerem es milyen a kapcsolatunk.
2021. aug. 12. 00:09
 5/12 anonim ***** válasza:
71%
Attól függ, milyen ismerősről van szó. Nyilván számít a külső vonzalom is, illetve az, hogy mennyire bízom meg az illetőben. De ha adottak a feltételek, akkor belemennék egy ilyen kalandba.
2021. aug. 12. 00:19
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
Édeske, itt elég ha kiírod hogy "L" máris meg akarnak baszni. Ide zömmel defektes lúzerek jàrnak.
2021. aug. 12. 00:20
 7/12 A kérdező kommentje:

7, nem ezért tettem fel a kérdést, és mint említettem van kiszemelt, nem innen várom a jelentkezőket.

Köszönöm a válaszokat!

2021. aug. 12. 01:04
 8/12 anonim ***** válasza:
83%

Ha bejön a lány mindenképp, semmi jónak nem vagyok elrontója, de azért elég válogatós vagyok. Sajnos tapasztalt vagyok már lányok lekoptatásában. Ami azért szar, mert elég szívás igazából hogy az átlagos kinézetű lányok nem indítanak be, pedig mindig nagyon aranyosan próbálkoznak.

20F

2021. aug. 12. 01:08
 9/12 anonim ***** válasza:
74%
F@sz feláll ész megáll.
2021. aug. 12. 04:26
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg bele. De nyilván nem úgy kell kezdeni az üzit, hogy szia d*gunk? Mert azt nem veszi komolyan az ember egy nőtől. Hanem tényleg ahogy a 3-as írta a szexre kell terelni a beszélgetés témáját és akkor bedobni. 31/F
2021. aug. 12. 05:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!