Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehetőségeim vannak meztelen képek eladására? Hol tudok ilyet kivitelezni, és milyen árakkal?
Figyelt kérdés
2021. aug. 7. 17:34
2/10 anonim válasza:
Annak olyan idióták, akik ezért fizetnek, holott tele van a google?
4/10 anonim válasza:
Nem vagyok igazán szakértő ebben, de nekem fizetős Snapchat csatornán ajánlgatott egy nő képeket meg videókat. Azt hogy a fizetést hogy oldották meg, azt nem tudom.
5/10 A kérdező kommentje:
Az Onlyfans mennyire éri meg anyagilag?
2021. aug. 7. 18:01
6/10 anonim válasza:
Nő vagy pasi vagy? Hogy fizetnél a képekért?
7/10 A kérdező kommentje:
Nő. Nem fizetnék, hanem eladnék.
2021. aug. 7. 19:05
8/10 anonim válasza:
Hacsak nem valami gyűjtő az illető, vagy valami örült hódolód, akkor kevés esélyed van ilyen módon pénzhez jutni a képeiddel! A net tele van meztelen női képekkel amelyek ingyenesek.
9/10 anonim válasza:
Ennek ellenére -én sem értem hogyan - az onlyfans egy eléggé jövedelmező dolog, úgyhogy ott simán megérheti feltenni képeket, aztán vagy beindul vagy nem
10/10 anonim válasza:
Az onlyfanson a lányok 0,3 százaléka tud meggazdagodni. Rengetegen árulják már magukat ott, és lényegében a lányok néhány százaléka viszi el az összes pénzt, egyszer ezt olvastam. Emellett hirdetheted ezt redditen is. De nem ajánlom, nem fogsz belőle túl sokat csinálni. Egyszerűbb ha mondjuk eladod a használt bugyijaidat. Olvastam itt gykn hogy ezekre van kereslet. Csaj lennék tuti ezt csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!