Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, minden esetben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, minden esetben belementek, ha lehetőség van rá?

Figyelt kérdés

Röviden: eléggé kiéhezett állapotomban, eszembejutott egy férfi ismerősöm, akivel lehetne pár jó esténk. Mit szólnátok egy ilyen jellegű üzenethez? Belemennétek, vagy inkább nem kellene ennyire nyíltan kezdeni?

(Évek óta ismerjük egymást, de nincs folyamatos kapcsolattartás). Sosem voltam még hasonló helyzetben, mostanra sikerült kihevernem egy szakítást, nem szeretnék rögtön komoly kapcsolatba kezdeni, de a szex hiányzik. Szóval mit gondoltok/gondolnátok ha kapnátok egy ilyen üzenetet? L

2021. aug. 11. 23:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%

Változó. Nem minden esetben használtam ki a biztos lehetőséget.

Sok oka lehet, hogy miért mondok nemet akkor is, ha éppen független vagyok, és amúgy megtehetném

2021. aug. 12. 07:20
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha jóban vagyunk, vonzó a nő és nekem nincs senkim, miért ne? Levarrnám, mint nagymama a gombot.
2021. aug. 12. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!