Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen lehetőségek vannak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehetőségek vannak javítani a párom "állóképeségén"?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt együtt a párommal. Előtte 2 komoly kapcsolatom volt. Az első 10 évig tartott. Ott a szex elég gyenge volt. Elsők voltunk egymásnak, ezért egyikünk se tudta mit kezdjen a másikkal. Sajnos az évek alatt se történt változás e téren. A masodik kapcsolatom 6 évig tartott. Ott már bátrabb voltam, a férfi meg tapasztalt. Vele próbáltam ki az anál szexet. Volt egy pár próbálkozás férfi téren utána, de egyik se volt komoly. Akkor a semmiből, mikor nem számítottam rá, jött a mostani párom. Minden téren megfelelt számomra. Majd kiderült, hogy merevedési problémái vannak, vagyis nem lesz elég kemény a pénisze. Meg nem is túl nagy, illv. hosszú méretileg. Viszont nagyon jó vele a szex és nagyon jó szerető. Sok mindent kipróbálunk, kipróbáltunk. Teljesen kiélhetem a nőiességem vele. Nagyon szeretem vele a szexet. Igazából csak az "zavar", hogy nem tudunk akármilyen pózt meg csinálni, mert "nem ér el odáig". Csak ha én vagyok felül, az a jó. Amúgy mindig fognom kell, hogy ki ne csússzon.

Nagyon szeretnénk análszexet, én nagyon szeretem, ő viszont vágyik rá. De nem megy :( egyszerűen nem lesz olyan kemény, amennyire szükséges.

Kérlek rosszat ne írjátok. Ez tényleg egy olyan probléma, ami bosszantó kicsit, de sose hagynám el emiatt. Mert teljesen kielégít, csak egy kis plusz jó lenne a szexbe.

Őt ezt zavarja, én próbálom meggyőzni, hogy nekem így is jó ahogy van. Teljesen jó vele a szex. De belül meg mégis vágyok kicsit másra... Nem férfira, hanem "helyzetre".

Sajnos szívbeteg, ezért nem szedhet bármit. Próbáltuk már gyógynövényessel, de nem jött be. Szedett egyszer vmi gyógyszert a vérnyomása miatt... Attól nagyon kemény volt neki sokáig. De nem megoldás a gyógyszer nyilván.

Szóval nők és férfiak válaszát várom, akik esetleg tanácsokat, tippeket tudnak adni nekem :)

Köszönöm

2021. aug. 22. 14:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolod azt,hogy ebben járatos orvos szakvéleményét kellene kikérnetek?

Szívprobléma,merevedés probléma ergo kardiológus az illetékes.

2021. aug. 22. 14:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
El kellene menni orvoshoz, ha ott nem találnak semmit akkor lelki probléma lesz.
2021. aug. 22. 14:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, itt tényleg csak a kardiológus segíthet. Ez orvosi gond nem lelki. Ha rendes merevedése lenne szerintem a pénisze is nagyobb lenne. Nekem mióta merevedési zavarom van jóval kisebb a farkam "kemény" állapotban, még akkor is amikor magamhoz képest erős merevedésem van. :/
2021. aug. 22. 14:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Péniszgyűrűt próbáltátok?
2021. aug. 24. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!