Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemi gólyatáborban várhatóak olyan feladatok amelyek szexuális tartalommal rendelkeznek?
Gondolok itt olyanra, hogy pl lányoknak le kell szopni a fiúra rákötött banánt. Vagy épp vetkőzős feladatok.
Eléggé szégyenlős vagyok és kiváncsi vagyok hogy mennyire kell ezekre készülni.
Szerinted ennek miféle értelme lenne? A szervezők nem hülyék, hogy kanos kisfiúk álmát váltsák valóra, akik soha nem jutottak közel nőhöz.
A gólyatábor nem szexről szól, hiába a sok sztori itt. Igen, egyeseknek összejön. De messze nem ez a gyakori, hanem inkább a lerészegedés és vedelés.
A gólyatábor nem egy több napos orgia, ne gondoljátok már ezt.
Ha mégis hanyatt vágod magad ott idegen srácoknak, akkor számolj azzal, hogy híre fog menni.
Amikor én voltam, három ilyen szexuális feladat volt (de ez se annyira durván szexuális).
Az egyik, hogy a fiúknak a lány hasáról vagy fenekéről kellett felennie valamit.
A másik, amikor egy túrórudit úgy kellett megenni közösen, csak szájjal tartva, hogy a végén nagy eséllyel szájrapuszi/csók lett belőle.
A harmadik, amikor minden csapatból egy fiút ki kellett választani, akit szintén három kiválasztott lány erotikusan körbetáncolt és az a csapat nyert, amelyiknél a leghamarább felállt a fiúnak (nem, senki nem volt meztelenül, minden fürdőruhában volt).
Egyik játéknál sem volt, hogy bárkit kényszerítettek volna a részvételre, minden önkéntes volt, nem volt megalázás, ha valaki nem akart benne részt venni.
Szóval, nem egy feslett orgia a gólyatábor, legalábbis, a feladatok nem ilyenek voltak.
Az, hogy mit csinálsz az esti buliban, hogy éppen minden álló fаszba beleülsz az éjjel vagy minden széttett láb közé bedugod a szerszámod, már nem a szervezők hibája, nem rajtuk múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!