Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha ti áthívtok magatokhoz egy fiú ismerőst azzal, hogy aludjon nálatok, akkor azt azért teszitek, mert le akartok vele feküdni?
Figyelt kérdés
2021. aug. 21. 20:30
1/5 anonim válasza:
Hát nem is amiatt, hogy egész este filmezzek vele ...
2/5 anonim válasza:
Ha csak ismerős, akkor igen. Ha barát, akkor nem. Minden attól függ milyen kapcsolatban vagyunk. Ha amúgy szoktunk találkozni, hülyülni, lelkizni stb akkor nem dugni hívom
3/5 anonim válasza:
Ha egy lány azt mondja hogy aludj nála, valószínűleg arra gondol, hogy ott fogsz aludni. Hogy mi történik közben, az már másik kérdés.
Nem kell többet gondolni egy dologba, mint amennyi benne van! A lehetőség nagyobb hogy belemegy egy szeretkezésbe, mintha nem hív meg ottalvásra. De ha aludni akar, és megerőszakolod, az ugyanúgy erőszak a jog szerint, mintha az utcán erőszakoltad volna meg!
5/5 anonim válasza:
Azt mondta egyszer egy viszonylag frissen megismert lány ismerős, hogy menjek át, nézzem meg a tükreit...aha, tudtam én, mire megy ki a dolog, úgy lerendeztem, hogy járni nem bírt.
Sejtettem én, hogy kancás, engem se kellett kétszer kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!