Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több, mint 10 év házasság után a feleségem (39) le akar feküdni 18-20 éves srácokkal. Azt mondta, neki erre van szüksége, adjak neki 1-2 évet, még élni akar. Mit tegyek?
Csak azért ne menj bele, hogy nehog elhagyjon. Viszont 40évesen már lehet kell egy kis plusz izgalom. Te nem vágysz arra, hogy másokkal is legyél? Férfiaknak még talán könnyebb is ilyen korban huszonéves lányokkal szexelni. Persze csak ha téged is izgatna. Ha neked csak a feleséged kell, akkor ne menj bele, mert láthatóan zavarna a dolog. Csak akkor menj bele, ha tuti tudod majd kezelni a dolgot
N
Hát engedd neki, meg te is keress magadnak csajokat... ennyi.
Szerintem ez a monogámia 10-20 év múlva eléggé el fog tűnni, én szeretem a párom és nem szeretném kevésbé jobban ha üritek egyet más lányokkal, én ilyen vagyok, lehet szemétnek nézni meg mondani "biztos nem szereted ha ilyeneket gondolsz", pedig imádom, érzelmileg hozzá kötődöm, a farkamnak meg mind1... viszont a lányoknak több érzelem kell elvileg hogy szexeljenek szval igy necces azért. Az én barátnőm is szeretne másik pasit de úgy hogy vele legyek, egy hármasban mert úgy velem foglalkozik közben amig dolgoznak rajta és jobban esne neki mert egyedül semmiképp nem szeretne.
1. Ha csak amiatt mennél bele hogy ne hagyjon el akkor bele se menj mert ha csak úgy félre fog kefélgetni előbb utóbb úgy is el fog.
Inkább próbáljatok beszélni róla higgadtan, pontosan... mire vágyik, miért szeretné ezt, mi miatt alakult ez ki benne. Jó megoldás lehet ha először csak a hármast próbálnátok ki egy fiatal sráccal, esetleg ha nyitott rá párod egy fiatal lány bevonásával is, vagy akár a swinger, cuckold ilyenekben gondolkoznék először hátha működőképes lenne a kapcsolat ezekkel az extrákkal már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!