Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miként dolgozod fel, magadra maradni a szexualitással egy kapcsolatban, házasságban?
Kerestem magamban a hibát, kerestem benne a hibát, kerestem magamban a hibát, kerestem a harmadik felet hol van, kerestem magamban a hibát, közben egy ideig szorgalmasan próbálkoztam. Majd feladtam. Nekem is elment a kedvem. Egyre ritkábban kezdeményeztem.
Aztán egyszer csak szép lassan vissza jött a kedve a dologhoz.
Hasonlóan éltem meg, mint a 4-es. Kerestem a hibát magamban, nejemben. Számtalanszor próbáltam rávenni nyíljon meg és mondja el, mi a probléma. Nagyon sok ötletet megfogadtam fórumokról, tanácsadó oldalakról, de egyikkel sem értem el semmit.
17 éves élünk házasságban, kb. 5 éve nincs szex, ill. elvétve pár havonta legfeljebb próbálkozunk. Második házasságom, így már nem szeretnék ismét újrakezdeni. Minden más jól működik köztünk! Szoros barátság lakótársi viszonnyal.
Szexualitásomban vannak jobb és rosszabb hangulataim. Amikor nagyon kívánom, akkor nem könnyű! Nem tudom megemészteni, miként változhat meg valaki 180 fokkal.
50F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!