Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tud elmenni a barátnőm?
Már 11 hónapja együtt vagyunk a barátnőmmel , szeretjük egymást és rendszeresen szexelünk is.
Viszont eddig még egyszer sem tudott elmenni ez idő alatt pedig mindent bevetettünk.
A méreteim rendben vannak , és úgy csinálom ahogy ő a legjobban élvezi.
És nem is megyek el hamar.
Probáltuk orálisan is , de semmi.
Ha masztizik , viszont el tud menni előbb-utóbb.
Szex közben is érzi , hogy menne , de aztán a végén mindig elmúlik az érzés.
Szerencsére ez nincs kihatással a kapcsolatunkra, viszont néha rosszul érzem magam hogy sehogy nem akar összejönni..
(Normális válaszokat légyszi) 19/F
Régen sokat beszéltünk erről és mindíg hangsúlyozta , hogy őt tényleg nem zavarja mert így is tökéletes. Nem szoktunk ráfeszülni meg semmi , igazából már megszoktuk.
Csak engem bánt egy picikét.
De köszönöm, hogy válaszoltál :)
Egy ilyen barátnőm volt, aki szex alatt sosem, tudott elmenni, többivel nem volt ilyen gond.
Most megismerkedtem egy lánnyal, akivel minden jó...kivéve ezt, nem tud elmenni. Pedig már azt hittem, minden tökéletes lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!