Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért változhatott a barátnőm hozzáálása az orális szexhez?
Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt,eddig úgy működött,hogy én csináltam neki,ő viszont szinte hallani se akart róla,hogy csinálja nekem.Egy ideig utaltam rá hogy nekem is jól esne,de nem mutatott hajlandóságot,aztán már nem is erőltettem.Kb 1 hónapja fordult a kocka,teljesen magától elkezdte,azóta is csinálja elég gyakran. Valaki tapasztalt hasonlót? Mi lehet az oka?2021. aug. 19. 22:12
11/13 anonim válasza:
Vagy valami ismeretlen közbejött ok miatt meg akarja tanulni ezt az örömszerzési modot. Engem nyugtalanitana.
12/13 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon jo hir, es orulj neki inkabb. Valoszinuleg az, hogy nem eroltetted a dolgot mar, segitett. Utalom mikor ezt egy ferfi pedzegeti, mert ha szeretem a masikat, akkor meg fog torteni a dolog, de ne eroltesse (azzal pont az ellenkezo hatast valtana ki belolem).
Az is lehet, hogy baratnokkel beszelgetett rola kicsit, es kedvet kapott hozza.
13/13 A kérdező kommentje:
Pár napja megkérdeztem,melyiket választanád inkább, anál,vagy 69? Erre tegnap az ő kezdeményezésére 69-eztünk.Meg is köszöntem,ahogy az utolsó válaszoló ajánlotta,nem gondolok semmi roszra,örülök az új helyzetnek,köszönöm az eddigi értelmes válaszokat!
2021. aug. 30. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!