Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/16 anonim válasza:
10-es sajnálattal közlöm, vagy nem is tudom hogy fogalmazzak, de neked már nincs szűzhártyád. A lányok 99%-ának 17-18 éves kor előtt vagy megnyúlik vagy megszakad a mozgástól, futáatól, sokaknak nincs is egyáltalán. Nem tudom ez benned mekkora lelki traumát dog okozni hogy már nincs szűzhártyád. :D
13/16 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva mikor írtam, hogy nem? A kérdésre válaszoltam.
15/16 anonim válasza:
#11: A teljesen zárt szűzhártya rendkívül ritka, s mi több, rendellenesség, mert ez azt jelenti, hogy a menstruációs vér sem tud távozni.
Van, aki eleve szűzhártya nélkül születik, de a legtöbb szűznek eleve rajta van egy kisebb/nagyobb változatos alakú nyílás, de attól még épnek minősül a szűzhártya, ha nem járt benne olyan *tárgy*, ami tágított volna rajta.
16/16 anonim válasza:
Én csinaltam de igazabol nem jott de annyira, aztan az akkori parom mgeujjazott es az viszont nagyon jo volt. Magamnak azota sem kifejezetten szeretem csinalni de azert elofordul.
Masreszt pedig szerintem hulye dolog nem kiprobalni hiszen igy tudod meg hogy mi az amit szeretsz es mi az amit nem es ez a szexben is igen csak fontos lesz majd ha mar ott fogsz tartani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!