Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elso vagyok.
Ezert miert kell lepontozni? Legtobb szuz lany nem nyulkal magaba. De peldaul a legjobb baratnomrol tudom hogy o szokott, viszont nem ez az alap.
Már 9 évesen felnyúltam hogy mi van ott. Nagyon megijedtem mert egy "gombócot" találtam, aztán kiderült hogy az a méhszáj. Azután rendszeresen ellenőriztem és így a végén ujjazás lett belőle. Nőgyógyász is korán látott, mert 10 évesen elkezdtem menstruálni, ennek ellenére szűz voltam.
1-2 sőt 3 ujjal sem fájt, szerintem nagyon tudatlan vagy primitív ha valaki egész fiatalkorában nem nyúl fel hogy mi a helyzet, mi van ott. Vagy hazudik vagy hülye, egyik sem jó opció.
Már nem vagyok szűz, 14 éves koromtól kezdve dugtam fel magamnak dolgokat, amikor még szűz voltam. Már 11 éves koromtól kezdve próbáltam ujjal is és kisebb tárgyakkal is (pl szájfény tubus :D) de nekem szerintem eléggé vaskos szűzhártyám lehetett, mert sehogy sem dugta feldugni, pedig erőből csináltam, de nagyon fájt és sosem sikerült átszakítani, majd 14 évesen végre sikerült.
Én mindig meglepődöm azon, amikor 16-17 tinilányok arról beszélnek, hogy az első szex során szabadultak meg a szűzhártyájuktól, el nem tudom képzelni, hogy lehet úgy szexelni, hogy előtte nem nézed meg magadnak, hogy mi-hogy működik.... szerintem ez nem normális dolog, szexuális éretlenségre vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!