Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok szamotokra visszataszito lenneh ha a parotok azt kerne h ujjazatok meg a feneket?
Teljesen hetero vagyok csak erdekel a dolod! :)
20/F
Szia!
Hát,figyelj,eléggé furcsa kérdés ez.Én speciel nem csinálnám meg,mert Nekem ez egy kicsit érdekes,és valljuk be nem a legizgatóbb dolog a Földön.
Igen, plusz nem vágnám le miatta a körmeimet, nem ezért növesztettem.
21/L
#6:
Tehát neked fontosabb a körmöd, mint, hogy plusz örömet adj a párodnak (ne adj Isten szerelmednek) ... Na ismét megvan, hogy miért nem kezdek huszonévesekkel :-P
Nem, miért lenne? Az a része is hozzá tartozik és imádom, ahogy az összes többi porcikáját is :)
Ahogy a párom mindent megtesz azért, hogy én a legjobbat kapjam az ágyba, úgy én is mindent megteszek az ő öröméért :) Ez egy oda-vissza játék.
Az, ha izgat valakit a prosztata masszázs gondolata, esetleg már kipróbálta és tetszett neki, nem azt jelenti, hogy meleg lenne:) Nem mellesleg ha így megy el egy férfi, miközben análisan izgatják, sokkal erőteljesebb lesz az orgazmusa.
25/N
Igen, engem zavarna és biztosan nem csinálnék ilyet. Sok mindent megcsináltam már szexben az életemben. Édes hármas, anál, élveztek már minden lyukamba és a testemen is mindenhová, nagyon szeretem a kölcsönös orált és nyilván a vaginális szexet is. De ez nekem bizony kívül esik a komfortzónámon, hogy egy férfi segglyukával bármit is csináljak szexuális értelemben.
Nem csinálnám, de nyilván ez még nem lenne szakító ok vagy emiatt még nem néznék rá máshogy, mint korábban.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!