Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok szamotokra visszataszito lenneh ha a parotok azt kerne h ujjazatok meg a feneket?
Teljesen hetero vagyok csak erdekel a dolod! :)
20/F
"Tehát neked fontosabb a körmöd, mint, hogy plusz örömet adj a párodnak (ne adj Isten szerelmednek) ... Na ismét megvan, hogy miért nem kezdek huszonévesekkel :-P"
A mondatom első szava az igen volt, amivel megválaszoltam, hogy taszít-e a dolog. Innentől kezdve pedig lényegtelen, hogy milyen ellenérveket hozok még fel, mert nem azok lesznek a fő okok. De légy nyugodt, ha tövig lennének levágva a körmeim, akkor sem ujjaznék meg senkit.
11:
Új világ ez. Még nekünk kell bocsánatot kérni, amiért a férfiak seggében való turkálás számunkra nem olyan alapvető dolog, mint a vaginális vagy orális szex és esetleg ezt elutasítjuk :)
#12:
Alapvető dolog számodra az orális szex. Pedig ugye a szád sem örömszerzésre alakult ki, mégis egyfajta fizikális és pszichés erogén zóna, amit a teljesen elérő funkciója miatt használsz örömszerzésre. Az anális területek (külső és belső) is igen erőteljes erogén zónák ... Mi a logikád abban, hogy a tested különböző erogén zónáit eltérően alkalmazod a szexben?
14: A szexhez mióta kell logika?
Mi a logika abban, hogy te nem szexelnél egy 70 éves emberrel, hiszen fizikai értelemben az ő vaginája is örömforrás lehetne neked és el tudnál élvezni.
Ja, hogy ez mögött nem logika hanem vonzalom áll. Igen, úgy mint a szexualitásban általában. Azért nem csinálom, mert nem vonzódom a dologhoz és nemhogy nem tartom élvezetesnek a magam számára sem, de egyenesen taszít, hogy egy férfi segglyukával bármit is csináljak.
#15:
Ki mondta neked, hogy én nem szexelnék egy 70 évessel? :-P
Oké, szexelj. De nem ez volt a lényege a mondandómnak
Logikával te sem tudsz magadra kényszeríteni olyan szexuális vágyat, ami nincs meg benned alapból. Ami valamiért természetednél fogva taszít
#17:
Lehet, hogy igazad van belátom ... Nem tudhatom milyen az ... én nem mondok semmire nemet ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!