Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasim állandóan popsimba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim állandóan popsimba akarja. Ujjazza szagolgatja. Szerintem ez undorító és beteges. Mitől van ez nála és mit tegyek ezzel a dologgal na meg vele?

Figyelt kérdés

Szóltam már neki hogy hagyjon vagy csak kevesebbet csináljuk így. De valahogyan mindíg ide lyukadunk ki.

Sokszor fáj és megy a hasam ilyenkor. Enni sem merek már normálisan ha együtt vagyunk.

Szeretem de arra gondoltam szakítok mert nekem ez már túl sok.

Ugye szerintetek sem normális dolog ez és nem én látom rosszul a dolgokat.

2021. aug. 19. 11:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Teljesen jól látod az anál akkor jó ha mindkét fél igényli ....iszkiri az ilyen idiótáktól :)
2021. aug. 19. 11:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Jól látod a helyzetet, szakíts vele.
2021. aug. 19. 11:21
 3/13 anonim ***** válasza:
64%
Az o vilagaban ez teljesen normalis, senki nem latja rosszul a dolgokat kettotok kozul . Szimplan kulonboztok szexualisan. Jobban jartok mindketten ha szakitasz, te majd talalsz valakit akinek nincs popsifetise o meg majd talal valakit akivel kielheti ezeket a vagyait. Ennyi...
2021. aug. 19. 11:22
 4/13 anonim ***** válasza:
84%
Szereti a szar szagot. Ezzel nem tudsz mit kezdeni. Én oda raknék neki 1 vödörrel hagy szagolgassa, aztán viszlát.
2021. aug. 19. 11:23
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is szakítanék, ha nem érti, hogy te nem igényled.
2021. aug. 19. 11:26
 6/13 anonim ***** válasza:
94%
Szakítanék, ha egy ilyen pasiba futnék. de már az elején, amikor először elkezdett kijönni, hogy ennyire szereti az anált. Én is szeretem, és igénylem néha, heti 1-2-ször. De ez egyáltalán nem lenne oké, ha a fenekemet akarná folyton szagolgatni, és análozni. Ráadásul már nem eszel! Ez nem normális kapcsolat.
2021. aug. 19. 11:33
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Anno volt egy barátnőm akit a pasija folyton azzal nyaggatott hogy análba szeretné. Megengedte pár alkalommal pusztán szeretetből, ő nem élvezte. De egyre sűrűbben kérte majd követelte a pasi. A megoldás az volt, hogy és most szó szerint tessék elképzelni:

Letolta a nadrág-bugyi kombót, leguggolt a szoba közepére és egy nagy adagot odarakott mondván "ha ennyire szereted a végbelemet akkor ezt is szereted"...majd otthagyta...

Most, hogy ez a performansz mennyire volt helytálló mindenki döntse el magának, de a végkimenetel, hogy szakítottak egy jó döntés volt. Az anális szex belefér alkalmanként szeretetből, sűrűbben ha mindketten szeretik és élvezik... de ha egy párkapcsolatban nem tartja tiszteletben a párod, hogy te nem kívánod, nem akarod, és neked túl sok áldozat amit ő kér (vagy követel) akkor sajnos nincs más megoldás, mint, hogy ott kell hagyni a fenébe. Majd nyaggat valami mást csajt a perverziójával.

2021. aug. 19. 11:33
 8/13 anonim ***** válasza:
77%
Szagolgatja?! Ez azért nekem is sok lenne. :D Azt már megszoktam, hogy magára az anális szexre a pasik nagy része rá van kattanva eléggé, úgyhogy ezen nem lepődöm meg. Normálisan, higiénikusan csinálva egyébként nincs is feltétlenül vele bajom, meg ha nem minden alkalommal csak ezt akarja.
2021. aug. 19. 11:35
 9/13 A kérdező kommentje:

8.igen az ujját is ha benyul a fenekembe.

Belefér nekem is mert van hogy élvezem az anál szexet.

De nem állandóan

És ha együtt vagyunk akkor naponta többször is benyúl az ujjával.

Kellemetlen és egy idő után fájdalmas.

Na meg nem merek enni hogy ne kelljen wécére mennem.

Mert kitudja lehet akkor nyúl oda vagy akar megdugni és az még undorítobb lenne.

Saját magamtól undorodnék.

2021. aug. 19. 11:45
 10/13 anonim ***** válasza:
86%
Abszolút nem normális a pasid. Egy önző pöcs, menekülj!
2021. aug. 19. 11:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!