Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pasim állandóan popsimba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim állandóan popsimba akarja. Ujjazza szagolgatja. Szerintem ez undorító és beteges. Mitől van ez nála és mit tegyek ezzel a dologgal na meg vele?

Figyelt kérdés

Szóltam már neki hogy hagyjon vagy csak kevesebbet csináljuk így. De valahogyan mindíg ide lyukadunk ki.

Sokszor fáj és megy a hasam ilyenkor. Enni sem merek már normálisan ha együtt vagyunk.

Szeretem de arra gondoltam szakítok mert nekem ez már túl sok.

Ugye szerintetek sem normális dolog ez és nem én látom rosszul a dolgokat.

2021. aug. 19. 11:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%
A csajok nagy része az egy ujjal történő fenék ujjazást szex közben szeretik, de ez tényleg betegesnek tűnik.
2021. aug. 19. 12:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Ezt teljesen jól látod, beteges szinten van. Ilyen szélsőséges emberrel nehéz lenne harmonikus kapcsolatban élni. Durva, hogy enni se mersz rendesen. Hogy mitől van, azt nem tudom, de ha nem ért a szóból, nem érdemes vele maradni.
2021. aug. 19. 15:47
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Elképesztő milyen emberek vannak xDddd szakíts azonnal
2021. aug. 19. 21:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!