Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kedves Hölgyek, a punci...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Hölgyek, a punci anatómiailag ilyen vagy csak így jobban izgul?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre a barátnőmön, hogy ha hagyományos pózban, vagy akár oldalról dugom akkor, ha kézzel megérintem a csiklóját, csak nagyon pici, talán fél borsónyi.

Viszont, ha kutya pózban dugom, akkor, és kézzel oda nyúlok neki, akkor meg jó nagy a csiklója, nagyobb mint 1cm, ilyen pózban anatómiailag kiemelkedik a csikló azért nagyobb vagy mert ez a póz jobban izgatja és megduzzad a csikló?

2021. aug. 19. 07:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak kiemelkedik. Egyébként mindenkinek más póznál duzzad ki a csiklója.
2021. aug. 19. 12:20
 2/7 A kérdező kommentje:

"Szerintem csak kiemelkedik."

Akkor lehet csak a súlyától lóg lefele és ezért érzem jelentősen nagyobbnak?

2021. aug. 19. 12:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Meg a lábak úgy állnak, hogy a csikló úgy áll.
2021. aug. 19. 12:38
 4/7 A kérdező kommentje:

Ezt hogy érted, mert pl. misszi pózban is állhat így a láb a puncihoz képest (szét rakva, megemelve) és akkor még is szinte érezhetetlen a csiklója.

2021. aug. 19. 12:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Jó, akkor nem tudom. Én úgy gondoltam, hogy a lábak valahogy a szeméremajkakon vannak, és úgy kinyomja a lábak súlya csiklót. De nem tudom, hogy milyen pózban, csak így ez jutott az eszembe.
2021. aug. 19. 12:47
 6/7 A kérdező kommentje:

A én barátnőm egyébként kutya pózban és jól szét teszi a lábát, ilyen pózban nem is kellene ennyire.

2021. aug. 19. 13:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet. Nem tudom, én ezt nem szoktam látni. Nő vagyok. Csak találgattam.
2021. aug. 19. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!