Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy középkorú nő nem egészséges testileg/anatómiailag, kevésbé kívánja a szexet?
3-as!
Igen,ez a mentális része amit írsz.
A páromnál volt egy ilyen eltávolító műtét 2 éve.. a műtét után nyílván volt egy kis szünet,megértettem és mindenben mellette voltam, majd amikor már nem fájt a műtét utáni beavatkozás újra együtt voltunk testileg. Jó pár hónapja pedig egyáltalán nincs megint semmi intimitás. Hiába kérdezem,hogy mi a gond..? Nem válaszol.
Abszolut. Bar en huszoneves vagyok, van egy hormonalis betegsegem es teljesen megvaltoztatta a libidomat. A hormonok nagyon nagy hatassal vannak erre. Gondolj bele meg a cikluson belul is mashogy kivanjuk a szexet:D nem ha meg valami hormonalis problemank is van... Foleg hogy irtad egy petefeszek eltavolitasa. Azert nagy dolog..
ha alacsony a libidoja akkor biztos ez is erosen kozrejatszik. Meg amit irtak: lelkileg is nehez ez. En pl 2-3 eve nem birom feldolgozni ezt a hormonalis rendellenesseget. Teljesen rament a noiessegem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!