Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy két ember anatómiailag nem illik össze az ágyban?
Azért a szülés közbeni állapotot ne hasonlítsuk már egy szex közbeni állapothoz mert a kettőnek köze nincs egymáshoz :D
A sheggeden is ki tud jönni hatalmas kemény kolbász, de ha ugyanazt befelé akarnád tolni mindenféle előkészület nélkül, hát szenvednél rendesen
A szex nem előkészület nélküli. Mielőtt a behatolásra sor kerülne nagyon sok változás megy végbe egy nőnél odalent, ami mind azt szolgálja, hogy a pénisz be tudjon hatolni. Ha nem volt megfelelő az előjáték, akkor van ezekkel gond.
A szülést pedig azért hoztam fel, mert a hüvely baromi rugalmas, ha anatómiailag képes kitágulni babafej méretűre, akkor képes pénisz méretűre is.
Na mindegy, a lényeg, hogy a szűk hüvely szerintem nem anatómiai probléma, hanem az előjáték hiánya (vagy hüvelyszárazság, ami meg hormonális probléma)
Azt hiszem, értem mire gondolsz. Nekem nem egy pasival volt misszionárius után lila foltom(belső Comb), mert én nem tudok spárgázni nekik meg széles volt a csípőjük. Mostani párom kicsit “nagy” magas, nagyobb termet, olykor neki is “nyom a csontja” de szeretkezés közben 2 perc után el is felejtem, teljesen máshol járok :)
22/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!