Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek gáz, ha csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha csak szexkapcsolatra vágyom?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok, túl egy rosszul sikerült házasságon, 2 gyerekkel. Mióta az apukaval szétmentünk, randiztam több pasival, egyetlen egy volt képes érzelmeket kiváltani belőlem - amit végül nem viszonzott, úgyhogy pofára esés lett a vége részemről. 💔

Úgy érzem, hogy érzelmileg eltörtem, nincs rá jobb szavam. Ha egy pasi közeledni, ismerkedni próbál csak a szexet látom benne, és nem is tudok mást elképzelni magamnak a jövőben sem. Sokan érdeklődnek, de valahogy egyik sem tud megfogni úgy, hogy érezzek testi vágyon kívül bármit.

Fog ez vajon változni?

(Tudom, hogy itt van egy csomó pasi akinek ez tökéletesen megfelelne, de valahogy a közelemben egy ilyen sincs 😃)

2021. aug. 18. 08:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj. Többet én sem tudok már elképzelni a hímneműekkel. Tettek érte eleget, hogy így érezzek.
2021. aug. 18. 09:26
 12/26 anonim ***** válasza:
11. Ez most egyébként jó vagy rossz?
2021. aug. 18. 09:31
 13/26 anonim ***** válasza:

lehet hulye kerdes, de tudnal erzelem nelkul szexelni? mert az elejen meg szerintem lehet, hogy menne, de kesobb tuti elojonnenek az erzelmek. legalabbis en igy latom.

F

2021. aug. 18. 09:36
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
6 éve vagyok szingli egy gyerekkel. Másra sem vágyom már csak testiségre. Az érzelmek mehetnek a pi.s@ba.
2021. aug. 18. 11:07
 15/26 anonim ***** válasza:
Kedves 6. Beszélgetünk? Hol laksz?:)
2021. aug. 18. 11:26
 16/26 anonim ***** válasza:
#6 elárulod merre laksz?
2021. aug. 18. 12:09
 17/26 anonim ***** válasza:
Én a 14.re vagyok kiváncsi ha még lehetséges 😋
2021. aug. 18. 12:11
 18/26 A kérdező kommentje:

Én elárultam már, hogy esztergomi vagyok 😃

14-es és nem rossz így ennyi ideje? Mi váltotta ki, hogy érzelmeket nem akarsz?

2021. aug. 18. 13:45
 19/26 anonim ***** válasza:
84%

14es vagyok. 2 kapcsolatom volt, ahol a gyerek miatt nem vállaltak. Útban volt a partneremnek.

Mindenhol megjelentek velem (mert nem látszik rajtam, hogy szültem és elég jó nő vagyok) de a gyerek maradjon otthon. Nekem a gyerekem fontosabb, mint egy f@sz.

2021. aug. 18. 13:49
 20/26 A kérdező kommentje:
19: Na ez űber gáz. A gyerekeim hozzám tartoznak, nyilván ők a fontosabbak. Kevés pasi tudja ezt elfogadni, főleg ha több gyerek van.... Így már én sem ábrándozok. Valószínűleg emiatt sem akarok érzelmi szinten leállni senkivel, mert előre tudnom, hogy rossz vége lesz.
2021. aug. 18. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!