Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek gáz, ha csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha csak szexkapcsolatra vágyom?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok, túl egy rosszul sikerült házasságon, 2 gyerekkel. Mióta az apukaval szétmentünk, randiztam több pasival, egyetlen egy volt képes érzelmeket kiváltani belőlem - amit végül nem viszonzott, úgyhogy pofára esés lett a vége részemről. 💔

Úgy érzem, hogy érzelmileg eltörtem, nincs rá jobb szavam. Ha egy pasi közeledni, ismerkedni próbál csak a szexet látom benne, és nem is tudok mást elképzelni magamnak a jövőben sem. Sokan érdeklődnek, de valahogy egyik sem tud megfogni úgy, hogy érezzek testi vágyon kívül bármit.

Fog ez vajon változni?

(Tudom, hogy itt van egy csomó pasi akinek ez tökéletesen megfelelne, de valahogy a közelemben egy ilyen sincs 😃)

2021. aug. 18. 08:13
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
63%
Szia!Elképzelhető hogy ez változik majd,de úgy mint minden máshoz is ehhez is idő kell!Addig pedig nem gáz ha így érzed,éld ki magad amíg csak lehet! Megtudhatjuk esetleg merre felé élsz?Mivel ez nem derült ki az irásodból 🙂
2021. aug. 18. 08:16
 2/26 anonim ***** válasza:
75%

Ha nem görcsösen az érzelmeket keresed, hanem tényleg elengeded ezt a fajta igényt és csak szexet akarsz, hidd el sokkal hamarabb jön majd az "igazi" :)) Igaz, a gyerekek mellett picit nehezebb,de nem lehetetlen:)

Én jelenleg csak és kizárólag szexet keresek, talán tényleg csak arra van szükségem. Hol élsz?:)

2021. aug. 18. 08:16
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem kifejezetten, úgyis jöhet utána érzelem magától is.
2021. aug. 18. 08:17
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz ha úgy érzed neked most csak ez kell! Bőven lesz rá jelentkező!
2021. aug. 18. 08:29
 5/26 anonim ***** válasza:
80%
Ismerek én is két fiatal szingli anyukát. Szexkapcsolatot eltudnék velük képzelni, az egyik nagyon dögös a másik meg kis aranyos. Csak hát ugye, ők meg kalandozni nem akarnak, hanem pótapukát.
2021. aug. 18. 08:35
 6/26 A kérdező kommentje:

5ös számomra ez eleve gáz. A gyerekeimnek van apja, aki szereti őket, nincs szükségük másikra.

Az más kérdés, hogy ha valaki akarna kapcsolatot velem, akkor el kéne fogadnia, és szeretnie is a gyerekeimet - hiszen ők hozzám tartoznak.

2021. aug. 18. 08:44
 7/26 anonim ***** válasza:
56%
..úgylátszik, nem tudjuk meg, hogy hol élsz:)
2021. aug. 18. 08:51
 8/26 anonim ***** válasza:
83%
#6 Igen csak az ő esetükben az apuka lelécelt. Oké, meg tudom őket érteni. De mikor azzal kezdenek egy randit, hogy van egy gyerekem és szeretné ha apával nőne fel, az kicsit sok. Mármint még nem is ismerjük egymást, ki tudja hogy alakulna, de ő máris apajelöltet farag a randipartnerből.
2021. aug. 18. 09:02
 9/26 A kérdező kommentje:
7es Esztergomban.
2021. aug. 18. 09:09
 10/26 anonim ***** válasza:
75%
Ejjha.. na az sem itt van..közel 120km.(Győr) 😁sok.sikert 😉
2021. aug. 18. 09:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!