Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha csak szexkapcsolatra vágyom?
30 éves vagyok, túl egy rosszul sikerült házasságon, 2 gyerekkel. Mióta az apukaval szétmentünk, randiztam több pasival, egyetlen egy volt képes érzelmeket kiváltani belőlem - amit végül nem viszonzott, úgyhogy pofára esés lett a vége részemről. 💔
Úgy érzem, hogy érzelmileg eltörtem, nincs rá jobb szavam. Ha egy pasi közeledni, ismerkedni próbál csak a szexet látom benne, és nem is tudok mást elképzelni magamnak a jövőben sem. Sokan érdeklődnek, de valahogy egyik sem tud megfogni úgy, hogy érezzek testi vágyon kívül bármit.
Fog ez vajon változni?
(Tudom, hogy itt van egy csomó pasi akinek ez tökéletesen megfelelne, de valahogy a közelemben egy ilyen sincs 😃)
Ha nem görcsösen az érzelmeket keresed, hanem tényleg elengeded ezt a fajta igényt és csak szexet akarsz, hidd el sokkal hamarabb jön majd az "igazi" :)) Igaz, a gyerekek mellett picit nehezebb,de nem lehetetlen:)
Én jelenleg csak és kizárólag szexet keresek, talán tényleg csak arra van szükségem. Hol élsz?:)
5ös számomra ez eleve gáz. A gyerekeimnek van apja, aki szereti őket, nincs szükségük másikra.
Az más kérdés, hogy ha valaki akarna kapcsolatot velem, akkor el kéne fogadnia, és szeretnie is a gyerekeimet - hiszen ők hozzám tartoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!