Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyéjszakásra vagy szexkapcsolatra vágyom férfiként, hogyan lehet ezt úgy előadni a kiszemelt hölgyeknek, hogy ne sértődjenek meg?
Úgy,hogy öszinte vagy,
Így eldöntheti a másik fél belemegy vagy sem ;)
Szerintem is az a legegyszerűbb ha megmondod.
De tapasztalataim szerint 2 feltétele van.
1. Olyan legyen a nő aki azért kapható ilyenekre.
2. Nézz ki jobban a nőnél. Ha mondjuk 10-es pasi vagy, akkor 7-es fölötti nőnél kicsi az esély, hogy igent mond. Ha meg mondjuk 5-ös vagy akkor valószínűleg be kell érned egy 3-assal.
Egy éjszaka, az általában bulikban fesztiválokon lehet összehozni, de csak akkor ha jóképű vagy/ baromi jó a dumád. Nagyon esetleg tarskereson. De akkor abba 0,1% ba kell tartoznod.
Szexkapcsolat, szerintem is hazudni kell. De pl úgy, hogy nyitott vagy mindenre, így ha idővel elmélyül a “dolog” akkor lehet belőle kapcsolat. Máskülönben úgyse fog belemenni.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
Próbálkozz vele
A 2-es jól írja, szinted alatti (legalább 2-3-al) lánynál kell bepróbálkozni.
Nekem 10-ből 7-8-szor bejött eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!