Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos nőként megkaphatok, egy nagyon jó pasit hosszútávra szexkapcsolatra?
Nos, ez nagyon sok mindentől függ.
Értem nagyon odavolt egy olyan férfi, aki olyan gyönyörűen néz rád, hogy menten szívinkfartust kapsz. Fekete hajú, barna szemű, barna bőrű borostás 180 cm magas, világító mosolyú, stílusosan öltözködő, kidolgozott testű férfi. Én szőke kék szemű vagyok, illetve az arcom nem sok más emberére emlékeztetne bárkit, de az alakomon semmi extra nincsen, alapvetően izmos vagyok, de van rajtam egy egészséges mértékű felesleg.
Szóval ezzel a férfivel nem nagyon tudott volna kialakulni több, hosszabb, mert külföldön él, viszont vagy ezerszer elmondta, hogy milyen jó lenne, ha kiköltöznék hozzá stb... na mindegy... a lényeg, hogy szerintem a kisugárzáson, személyiségen, kémián múlik ez az egész.
#3 Fekete hajú, barna szemű, barna bőrű...sokszor elmondta, milyen jó lenne, ha kiköltöznék hozzá...én kek szemű, szőke hajú
Na vajon mit akarhatott tőled. #európai állampolgárság
5ös.
Tehát a szex a mérvadó,nem a külsö?
szexkapcsolatban a szex számít.
42/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!