Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a 32 évnyi korkülönbségről, egy szeretői viszonyt illetően? Ami n hosszútávra szól?
Nagy a korkülönbség, tény, de tekintve a viszony tartalmára, amelyben nem játszanak érzelmek, elfogadható ?
Vagy ezt bízza az ember a lelkiismeretére !?
23 éves nő vagyok.
Nem egy kiskamasz.
Ugyan egy bonyolult kérdést tettem fel, de nagyon szépen megkérek mindenkit, ne kompenzálja a leírtakat. Köszönöm !🙏🏻
Nyilván nem tetted volna fel a kérdést, ha nem lennének benned kétségek... csak csinálnád, élveznéd, és nem kürtölnéd szét.
Nézd, ha neked oké, akkor oké, az más kérdés, hogy mennyire lesz ez hosszútávú egy jócskán apád korú emberrel ;)
Mint leírtam, nem hosszútávú tartós párkapcsolat a cél.
Vonzódunk egymáshoz, és jól kijövünk, de korkülönbség miatt egyéb másra nem vágyunk. Nem régóta tart, kb fél éve, de időnket felmerült bennem ez a kérdés, amiről beszéltem is vele, de kíváncsi voltam másokéra is, azaz magára a társadaloméra. Hogy vannak-e vagy voltak e így mások is, és hogy ki mit gondol...
Ezt honnan tudod előre h hosszútávú lesz? Szinte sejtettem h te vagy a nő, mert ilyet egy férfi nem ír egy viszonyra.
Ezt ti érzitek, nem kell felvállalni h bármi közötök van egymáshoz. Ha kettőtök között ez nem okoz problémát akk nincs gond.
Én is várom már, hogy 40-50-es férfi legyek majd és huszonéves csajokat dugjak akkor is. Szerintem tök jól csinálod, hajrá!
25/F
Mit nem ír egy férfi ? Ezt mire érted ?
Utolsó !
Ő egy sportos, jó génekkel rendelkező férfi ! Sok évet letagadhata.
Nem egy kiöregedett, szottyat testű ötvenes éveiben járó férfi !
Szóval ne írj butaságokat !
Te akarod, ő akarja. Ha ez kell hozzá: én is akarom. Menjetek már szobára!
Ezen nem agyalni kell, csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!