Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem vagyok amiatt egy "normális" lány, mert volt szexkapcsolatom és jelenleg is erre vágyom?
Én párkapcsolatban vagyok és úgy mondom hogy nem egészséges hosszútávon. Szóval máris megcáfoltam az előzőeket akik azt mondják biztos azért vagyok ellene mert nekem nem jön össze senki.
Sőt, amondó vagyok, azok pártolják inkább, akik megdugnának, de amúgy a gyerekeik anyjának már mást akarnának, de jó bulinak elmész, zacsiüritésre. Tapasztalatból mondom.
A magyar társadalom elég prűd.
Minden férfi erre vágyik, szex kötöttség nélkül, szinte azonnal, semmi udvarlás. De a lelke mélyén meg nagyon elítéli az ilyen nőket, és hosszú távon meg nem kellene neki.
Tehát, ha tetszik egy fiú, és hosszú távon akarod őt, akkor még véletlenül se említsd meg neki.
De normális vagy még ettől. Ugyan úgy azzal sincs semmi baj ha egy férfi nem akar összejönni veled tartós kapcsolatra mert nem egyezik az értékrendetek.
Én csak azt nem értem, hogy ezt a kérdést miért tetted fel.
Embere válogatja. Szerintem teljesen rendben van. Ha így boldognak érzed magad, nem kell hozzá a társadalom megerősítése.
Mindenki azt gondol amit akar, az ő véleménye az ő baja. A te életed pedig a te dolgod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!