Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, ha undorodom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha undorodom a szőrös nőktől (nem fanszőrzetre gondolok)?

Figyelt kérdés
Egyszerűen kiráz a hideg, ha szúr egy nő lába, vagy a hónalja nincs rendbetéve, vagy ha nagyon sötét dús a karján a szőrzet. Az intim részen nem zavar a szőr, feltéve ha nem dzsungel, hanem meg van igazítva, normális rövidre, vagy fazonra van vágva, de ott is jobban preferálom a csupaszt. Sőt én azt is figyeltem már meg nők lábain, hogy van amelyiknek a lába szép selymes, mintha alapból úgy született volna, másoknak meg akkora lyukak vannak a szőrök helyén, ez a szúrós típus. Nem tudom ki van még ezzel így, de ezeket a dolgokat gusztustalannak találom, nem nőies, és igénytelenségre utal.

2020. márc. 30. 12:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%
Bizonyára te tökéletes vagy
2020. márc. 30. 12:42
 2/18 anonim ***** válasza:
87%

A hónaljszőrt nem bírom. Pedig nem várom el, hogy tükörsima legyen, az se zavar, ha fél centi, de amint azt meghaladja, illetve a hosszabb szálak elkezdenek göndörödni, és kilógnak a hónalja alól, az számomra taszító nőn és férfin is.

A lábszőr kevésbé zavar, azt mondom igényesebb egy nő, ha szedi, de alapvetően nem undorodom tőle.

Az intim részeken is csupasz párti vagyok, a szőr miatt nem utasítanék el senkit, de a maximális élvezetet nekem egy csupasz nyújtja.

2020. márc. 30. 12:44
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
Kinek a pap, kinek a papné, ki ezt szereti, ki azt. Az igényességet, ha nem csupaszőr egy nő keze-lába, nagyjából minden férfi szereti. Normális ha igényes vagy és a partneredtől is elvárod. Nem normális viszont ha valaki el van szállva magától és csak igényei, követelései vannak és a tökéletest hajtja.
2020. márc. 30. 12:57
 4/18 anonim ***** válasza:
91%
az undorodás nem normális.
2020. márc. 30. 13:12
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok tökéletes, ahogy senki sem az. De még szerencse, hogy ez nem adottság, hanem igényesség kérdése. Szőrtelenítő eszközök mindenki számára elérhetőek. Én férfiként igényes vagyok magamra, bár ez nem szőrtelenítésben mutatkozik meg. Azért ha egy férfi lába szőrös, az nem probléma. De rendszeresen mosom a hajam, borotválkozok, minőségi izzadásgátlót használok, sosem megyek ki az utcára megfésületlenül, vagy rendezetlen körmökkel, stb, parfümözök, melegítőben sem nagyon megyek ki az utcára, szóval igen, én úgy érzem, hogy magammal szemben is vannak elvárásaim, aminek megfelelek.
2020. márc. 30. 13:17
 6/18 anonim ***** válasza:
91%
Szóval a saját természetes szőrzeted az oké, az úgy jó, ahogy van, a nők természetes szőrzete, az viszont fúj, undorító, igénytelen, nőietlen. Ezt hívják úgy, hogy kettős mérce. De szíved joga attól undorodni, amitől jólesik.
2020. márc. 30. 13:44
 7/18 A kérdező kommentje:
Utolsó! Miért nem növesztenek akkor a nők szakállt is? Azért szerintem nem véletlenül van az, hogy a férfiak nem szőrtelenítik a lábukat pl, a nők meg igen általában. Mert így férfias és így nőies. Előbbi lehet igényes egy szőrös lábbal, utóbbi szerintem nem.
2020. márc. 30. 14:27
 8/18 A kérdező kommentje:
Egy férfinél más az igényesség, mint egy nőnél szerintem.
2020. márc. 30. 14:28
 9/18 anonim ***** válasza:
86%
Az igényességnek a testszőrhöz semmi köze sincs.
2020. márc. 30. 14:35
 10/18 anonim ***** válasza:
90%

"Utolsó! Miért nem növesztenek akkor a nők szakállt is?"

Én a nemekre jellemző természetes szőrzetről beszéltem. A szakáll mióta természetes szőrzete a nőknek? Ellenben hónaljszőrük, fanszőrük, lábszőrük nekik is van.

"Azért szerintem nem véletlenül van az, hogy a férfiak nem szőrtelenítik a lábukat pl, a nők meg igen általában."

Valóban nem véletlen: azért szőrtelenítik a lábukat, mert sokan gondolkodnak így, hogy szőrös lábú nő csakis igénytelen ősember lehet.

Még egyszer: azt találod vonzónak, amit jólesik.

2020. márc. 30. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!