Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha undorodom a szőrös nőktől (nem fanszőrzetre gondolok)?
Figyelt kérdés
Egyszerűen kiráz a hideg, ha szúr egy nő lába, vagy a hónalja nincs rendbetéve, vagy ha nagyon sötét dús a karján a szőrzet. Az intim részen nem zavar a szőr, feltéve ha nem dzsungel, hanem meg van igazítva, normális rövidre, vagy fazonra van vágva, de ott is jobban preferálom a csupaszt. Sőt én azt is figyeltem már meg nők lábain, hogy van amelyiknek a lába szép selymes, mintha alapból úgy született volna, másoknak meg akkora lyukak vannak a szőrök helyén, ez a szúrós típus. Nem tudom ki van még ezzel így, de ezeket a dolgokat gusztustalannak találom, nem nőies, és igénytelenségre utal.2020. márc. 30. 12:38
11/18 anonim válasza:
Akkor keress olyan nőt,aki 100%-ig tökéletes. Szegény kis drága,nehogy összehányd magad...
12/18 A kérdező kommentje:
Ja hogy nincs köze a testszőrnek az igényességhez. Értem. Majd akkor a férfiak is olyan szakállal és hajjal fognak járkálni, mint a hajléktalanok, mert az természetes szőr. Nemár basszus, én nem azt mondtam, hogy minden nap órákat töltsenek el ezzel a csajok, meg én tisztelem a női nemet, de ha szerintetek a szőrös láb annyira normális pl, akkor majd nyáron is úgy szaladgáljatok az utcán rövidnadrágban meg szoknyában. Erős feminista beütést érzek itt egyeseknél.
2020. márc. 30. 14:59
13/18 anonim válasza:
Jóvan, azért nem kell izgulni. Ha ez vigasztal, a 21. században tömegjelenség elidegenedni attól, amilyennek a természet (vagy Isten, stb.) megalkotott minket.
14/18 anonim válasza:
15/18 anonim válasza:
"Sőt én azt is figyeltem már meg nők lábain, hogy van amelyiknek a lába szép selymes, mintha alapból úgy született volna, másoknak meg akkora lyukak vannak a szőrök helyén, ez a szúrós típus."
Képzeld vannak, akiknek sokkal selynesebb alapból is a bőrük, s kevesebb gyengébb a szörzetük. Míg másoknak, úgy áldotta meg őket a genetika, hogy sokkal erősebb, s nem lesz tükörsima... s ennek semmi köze az igényesség/igénytelenség témához
Kérdésedre válaszolva: nem, nem normális!
De egyszerűen legyél tükörsima lánnyal.
16/18 anonim válasza:
Nekem jobban tetszik, ha egy nő természetes, nincs agyonborotválva, sminkezve, testékszerezve, stb. Sajnos manapság ez nagyon ritka. Nem vagyunk egyformák, és ez így van rendjén... :-) 32F
17/18 A kérdező kommentje:
A természetes szépséget én is jobban szeretem, mint a kicicomázott arcokat, meg a műkörmöt is utálom. De a szőr szerintem nem ide tartozik, nekem azért kicsit fura, hogy nyáron amikor kimennek a nők az utcára, szinte mindenhol szép csupaszok, hát ha annyira szőr-pártiak, miért nem hagyják meg? Mert ők maguk is szégyenlik, nem is értem.
2020. ápr. 1. 10:07
18/18 anonim válasza:
Én sem szeretem a szőrt. Ez van.. Hiaba próbálom szépíteni a dolgot.. Nem megy. Taszít.. Tudod mi taszít még? A kövérség.. De az mégjobban mint a szőr. Mások itélkeznek hogy milyen vagy.. De ha egyszerűen felfordul tőlük a gyomrom, akkor sem tudom bebeszélni magamnak hogy fogadd el hogy köver.. Nem tudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!