Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire felvállalhatatlan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire felvállalhatatlan lenne ez másoknak?

Figyelt kérdés

A barátom alacsonyabb mint én, kb 160 cm, en 167 cm vagyok. Sajnos mikor egymas mellé állunk, óriásnak érzem magam, pedig 167 cm nem olyan hatalmas. Megis hallom másoktól, hogy “ hát nem vagy kicsi “, stb

Mikor állunk egymas mellett egy fejjel vagyok magasabb.... nekem úgy tűnik és akkor lehet, hogy alacsonyabb mint 160 cm.

Amúgy jól megvagyunk, engem nem sokat érdekel, hogy ki mit gondol, de kíváncsi vagyok más véleményére, legalább itt a gyakorin

2021. aug. 17. 17:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%
Kidöntve minden fa megmászható.
2021. aug. 17. 18:14
 12/16 A kérdező kommentje:
Lehet alacsonyabb mint 160. Mert tenyleg ha állunk szinte egy fej a különbség
2021. aug. 17. 18:37
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a magasságkülönbség, mindkettőtökben felvet pár kérdést. Most úgy látom, te nem örülsz, hogy a srác mellett zsiráfgondozónak tűnsz.
2021. aug. 17. 19:01
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva te átlagos magasságú, esetleg alacsonyabb vagy, a pasid meg nagyon alacsony. Ha ez ilyen kérdéseket vet fel benned akkor annak később is hatása lesz a kapcsolatra.

Volt már nálad magasabb pasid?

Amúgy én 175 vagyok, barátnőm meg 167 és majdnem ugyanolyan magasnak tűnünk.

2021. aug. 17. 20:31
 15/16 anonim ***** válasza:
71%
Akkor tulajdonképpen elhoztál egy törpét a hétből, hófehérke?
2021. aug. 17. 21:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek vagytok? A te magasságod tényleg átlagos, de ő pasiként nagyon alacsony. Lehet arra számítani, hogy fog még nőni esetleg? ;)
2021. aug. 19. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!