Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire felvállalhatatlan lenne ez másoknak?
A barátom alacsonyabb mint én, kb 160 cm, en 167 cm vagyok. Sajnos mikor egymas mellé állunk, óriásnak érzem magam, pedig 167 cm nem olyan hatalmas. Megis hallom másoktól, hogy “ hát nem vagy kicsi “, stb
Mikor állunk egymas mellett egy fejjel vagyok magasabb.... nekem úgy tűnik és akkor lehet, hogy alacsonyabb mint 160 cm.
Amúgy jól megvagyunk, engem nem sokat érdekel, hogy ki mit gondol, de kíváncsi vagyok más véleményére, legalább itt a gyakorin
Ha téged foglalkoztat ez a kérdés, akkor zavar is.
Tedd fel magadnak a kérdést, mi a problémád tulajdonképpen?
Nyüzügének látod a párod, (tehát nem vonzónak) vagy magadat érzed egy elefántnak mellette?
Ha az utóbbi a probléma, akkor magadat kéne először megszeretni, és utána foglalkozni mások véleményével.
Ez egyébként egy elavult hülyeség, hogy a pasinak nagyobb darabnak kell lenni, mint a nőnek. Ma már nem kell mamutokat hajkurászni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!