Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok szerethetik a magányosabb, kevésbé barátkozós fiúkat? Nem tartják őket "cikinek", "felvállalhatatlannak"?
Szerintem nincs akkora bajuk vele, de azért leírok pár dolgot, ami felmerülhet:
-Ha sok barátod van az alapból egy jel a lánynak, hogy kedvelhetőbb vagy, jobb lennél párnak.
-Ha vannak barátaid sokkal könnyebb lesz barátnőt találni, mert ugye a szociális képességeid is jobbak lesznek, valamint rajtuk keresztül is találhatsz csajt.
-Ha mégis lesz egy kapcsolatod, könnyen rámehet, hogy ő szeretne a barátaival is időt tölteni és nem 0-24ben együtt lenni, te meg folyamtosan csak vele szeretnél majd lenni.
Meg ha eltekintünk a barátnő témától, nagyon sok dologban jó, ha vannak barátaid.
Egyáltalán nem baj, főleg akkor, ha a lány is introvertált.
Én ambivertált vagyok, ahogy a barátom is (ambivertált= intro -és extrovertált keveréke)
Magamból kiindulva, nekem sok törődésre van szükségem, szóval egy introvertált srác nyilván több időt tölt a lánnyal KETTESBEN. Azért emeltem ki, mert egy extrovertált fiú is tölthet ugyanannyi időt a lánnyal, csak lehet, hogy elmennek a haverjaival és ott.
Ez egyáltalán nem ciki, mert ilyen a személyiséged, amiről nem tehetsz.
Szóval nyugi, ez a megfelelő lánynak egyáltalán nem lesz probléma!:)
20/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!