Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok: hogyan vesztettétek el a szüzességeteket?
Két éve jártunk addig csak orál francia kézimunka ilyesmik mentek.
Aztán szakitanunk kellett mert elvitték a szulei. Sírtunk elbúcsúztunk de még utána találkoztunk egyetlen egyszer. Kimondatlanul is tudtuk azt hogy utoljára látjuk egymást.
Nem beszéltunk semmit sem. Csak megfogtuk egymás kezét és elindultunk oda ahol egyutt szoktunk lenni. Es szeretkeztünk hatalmas végtelen szerelemmel amit szerettünk volna ha örökké tartana.
Aztan ő elakart venni megkért a szuleimtol h engedjenek el. Nem engedtek öngyilkosság aztán kórház.
Aztán elmentek a szüleivel nagyon messzire.
16 voltam mikor szakítottunk. Azt hittem én is belehalok.
*nem volt teljesen 2 év.
14 voltam mikoe megismertem es asszem még nem töltöttem be a 16 ot mikor vége lett. Ugy sacc 2 év volt.
Elsőéves egyetemista voltam, 19 éves.
Ekkor már körülöttem nem volt igazán szűz lány, és csodával határos módon lett egy barátom. Szóval 3 hét után megtörtént. Hát, tudom, ez nem valami sok, de nagyon el akartam már veszíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!