Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok, osztálykiránduláson vesztettétek el a szüzességeteket, vagy ott vettétek el valakiét? Hány évesek voltatok? Hogy történt? Fiú, vagy lány vagy?
Részegen bementem a barátnőmmel négy fiúhoz osztálykiránduláson.
Előtte is tetszettek meztelen pókert játszottunk.
Nem tudom hogy csaltak vagy nem, de fél óra sem volt és a barátnőmmel már meztelen játszottunk.
leültem törökülésbe, nunim enyhén kilátszódott.Mindegyik fiú odanézett, volt pár másodperc hatás szünet, míg a rendszer frissített az agyukban, majd amelyiknek a legtöbb esze volt, belülről bezárta az ajtót.
Hajnalig csináltuk, nem tudom kivel hányszor mit meg hogy, de másnap fájt mindenem, és az összes lukam.
22L
Miért érdekes ez számodra?
Nem azért vagy egyedi, megismételhetetlen, hogy az befolyásoljon döntéseidben, hogy mások hogyan csinálták. Egy ilyen kérdésnek akkor van értelme, ha mások rossz példáiból azt tanulhatjuk meg hogyan ne csináljuk. A saját személyiségünknek megfelelően úgy cselekszünk, hogy a szívünk békessége megmaradjon.
Merj egyedi lenni!
Több első szexuális élményem is osztálykiránduláson történt
Kölcsönös orál, szüzesség elvesztése, kipróbálni lánnyal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!