Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik nem a szerelmükkel vesztettétek el a szűzességeteket megbántátok?
Figyelt kérdés
Miért/ miért nem?2020. júl. 24. 07:13
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
18 szavazat
1/3 anonim válasza:
Nem, mert figyelmes volt a pasi.
2/3 anonim válasza:
ahogy a beszámolókból leszűrtem, akkor bánja meg leginkább egy lány, ha az első nem volt nagyszám, nyomás és félelem miatt történt és rögtön utána jön egy szerelem és utána nagyon nagyon bánják, hogy mi a francért nem vártak még pár hónapot.
3/3 anonim válasza:
Én igen és tulajdonképpen a 2. válaszoló leírta miért.
Akkor azt hittem nagyon szerelmes vagyok azóta rájöttem,hogy nem ilyen az igazi szerelem..rám erőszakolta,hogyha nem fekszünk le akkor szakít velem..fiatal voltam és naiv szóval belementem,szörnyű 5 perces menet volt.Ezután szakított velem mert (esküszöm szó szerint idézem) : " nem lehet rendesen megd*gni mert túl szűk vagy"
Szóval igen nagyon megbántam már csak azt is,hogy szóba álltam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!