Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen emberrel vesztettétek el a szüzességeteket? Ugy értem komoly kapcsolatba vagy csak egy lazábba? Ti mit gondoltok?
komoly kapcsolatban, 15 évesen
nem bántam meg, azóta is együtt vagyunk
Énkomoly kapcsolatban vesztettem el (még mindig tart :) ) és így is akartam.
De személyfüggő, valaki jobban szereti laza kapcsolatban, valakit az sem érdekel ha egyéjszakás.
Én 13 voltam, így komolynak nem nevezhető volt az akkori kapcsolatom.
Ettől függetlenül nagy élmény volt.
De persze én férfi vagyok.
F/34
21 éves koromig kellett várnom. Sajnos nem komoly kapcsolatban, bár ismerkedésnek indult a dolog, nem szexnek. A 4. randin feküdtünk le és én azt hazudtam, hogy már nem vagyok szűz, mert féltem hogy így nem kellenék a lánynak.
Viszont pár hét múlva így is dobott, megszakította az ismerkedést és eltűnt. Annál jobb volt, mintha szűz maradtam volna, de még így sok év távlatából is a mai napig fáj, hogy egész tizenéves koromban képtelen voltam viszonzott szerelmi kapcsolatot találni és 21 éves koromig kellett várnom, akkor is csak az jutott ami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!