Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is igaz, hogy aki kevésbé tanult, egyszerűbb, az sokkal könnyebben talál párt?
Persze, ez egyértelmű. Mivel sokkal több az egyszerű ember, ezért logikus, hogy több emberből válogathatnak, több esélyük is van.
A tanult, intelligens emberekből kevesebb van, így ők nehezebben találnak párt, kevesebb körből válogathatnak. Sőt gyakran az ilyen emberek eleve még náluk is intelligensebb embert keresnek, ami megint egy még szűkebb kör. Ritka, hogy egy okosabb buta partnert választ, bár azért erre is van néha példa
Szóval teljesen jól érzékeled a helyzetet:)
Én is ezt tapasztalom.
Tanulatlanabb (nem leszólom!) emberek sokkal előbb alapítanak családot, találnak párt stb.
Kisebbek az igények. Sokaknál látom, hogy a Maslow piramis alján a legyen hol lakni, mit enni, és legyen kivel szexelni életcélok itt be is záródnak.
Nyilván ez a nagy többség, azért is alja a piramisnak.
Fura viszont tanultabbként azt látni, hogy bizonyos dolgokban előbbre van mint Te.
Hát mondjuk ha az a "tanultabb" azt jelenti hogy van egy diplomád egy ilyen büfészak "menedzsment","nemzetközi kapcsolatok", "marketing", bölcsészet vagy ilyesmiről, akkor nem csoda hogy egy jó szakmunkás előrébb tart
Hát nekem spec nem büfédiplomám van és 2 nyelvet beszélek. Ahhoz képest még sem vagyok annyira megfizetve, mint aki elvégez egy szakmunkást.
Csak most ezeket a munkákat már senki nem csinálja meg, ezért őket megfizetik.
Amúgy eltérünk a tárgytól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!