Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy szép testű lány nehezebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szép testű lány nehezebben talál barátot, amiatt mert sokan csak a szexet látják benne?

Figyelt kérdés
Meg szerintem sokan nem mernek kezdeményezni egy szép lánynál.
2021. aug. 13. 09:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A természet elbaxta, az emberiség egy zsákutca.
2021. aug. 13. 09:47
 2/8 anonim ***** válasza:
73%

Elég sok pasi kezdeményez, főleg olyanok, akikkel nagyjából úgy néznénk ki egymás mellett, mint Quasimodo és Hamupipőke. Az igénytelen, ápolatlan puhatestűek előbb jönnek oda, és kezdenek el hányadék módon “udvarolni”, mint egy jólszituált, elegáns, sportos, színvonalasabb férfi.

Igen, sokan csak szexre vágynak, hogy elmondhassák, ez is megvolt…

De azért rengeteg olyan van, aki szerelmes lesz a külsőségekbe, és pofára esik, mert pl nem jön be a stílusom, személyiségem, szokásaim, stb.

2021. aug. 13. 10:24
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Nekem nincs az a tipikus jó alakom, de szép vagyok és így is sokan csak szexre akarnak ismerkedni:D szóval szerintem a pasikkal van a gond, a legtöbb nőt csak megdugni akarják mindegy hogy néz ki, milyen a személyisége stb
2021. aug. 13. 11:19
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
A szexet lét benne dologban a nő is hibás. Mert nem fekteti le az első pillanatban hogy ő nem könnyen kapható.
2021. aug. 13. 12:12
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
#4: ez hülyeség, meg se szólalok kb és már akkor látom, hogy csak dugni akar:D egyedül az a hibánk, hogy jól nézünk ki és áll a faszuk ránk..
2021. aug. 13. 12:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Találnak - mert többen próbálkoznak, nagyobb a "merítési" lehetőség akikből választani tudnak. Ettől még a pasik többsége csak szexet akar, akár csinos, akár úgymond átlagos külsejű az adott lány. Szval inkább úgy van, hogy csinos nő, több próbálkozó = több lesz közte számszerűen a csak dugni akaró is, de a komoly kapcsolatot kereső is. Szelekción múlik.
2021. aug. 13. 12:45
 7/8 anonim ***** válasza:
33%
5. Én úgy létom a stílusod alapján, többre nem vagy alkalmas. Kinek jó egy alpári csaj?
2021. aug. 13. 13:22
 8/8 anonim ***** válasza:

"Én úgy létom a stílusod alapján, többre nem vagy alkalmas. Kinek jó egy alpári csaj?"

Igaz. Normálisan is lehetne írnia, főleg nőként, ennyi tartás legyen benne.

2021. aug. 14. 03:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!