Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlag fiúnak mennyi idő míg talál lányt szexre?
Figyelt kérdés
Én már évek óta nem találok sem barátnőt sem pedig alkalmit (előbbit szeretnék inkább). Húszon éves vagyok.
Nektek is nehezen megy ez?
Későn is vesztettem el, de még most sem tudom élvezni a dolgokat.
2021. aug. 5. 18:55
1/12 Lazy Lover válasza:
Passz de a mai világban nem egyszerű az ismerkedés
2/12 anonim válasza:
#1 föleg ugy hogy a nők a normalis stilusu es kinezetre is okes csavokat is elkuldik ha az utcan szolitja le mert az ciki...aztaqurva akkor megis hogy?
3/12 anonim válasza:
Nekem 5 perc, itt van mellettem a barátnőm :D
5/12 anonim válasza:
Ha jól nézel ki, vagy isteni jó dumád van, akkor ajánlom a tindert -> Ott találsz alkalmit, az biztos :D
Hát az utcán amúgy tényleg para, ha leszólít valaki, még akkor is, ha jól szituált ember teszi ezt. De viszont egy kocsmában, szabadidős hobbi művelése közben annyira már nem. Járj olyan helyekre, ahol sok lány megfordul, bulizz meg ilyenek.
6/12 anonim válasza:
#4 felejtsd el, nem Facebook poszt hogy megosszam :D
9/12 anonim válasza:
Fizess
pénz nem vesz el csak gazdat cserel
Hidd el elcsabitanam toled. Egy randi a nőddel? :DDD $
10/12 anonim válasza:
#9 nem tudom mire van ekkora önbizalmad de szórakoztató vagy :D beszélsz lengyelül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!