Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is igaz, hogy aki kevésbé tanult, egyszerűbb, az sokkal könnyebben talál párt?
Figyelt kérdés
Én ezt tapasztalom.2021. aug. 16. 13:09
1/22 anonim válasza:
Hát ha így tapasztalod,akkor biztos így van.
4/22 anonim válasza:
Hát azok általában könnyebben kötnek kompromisszumot, szóval lehet benne valami.
7/22 anonim válasza:
Igen, de za olyan párt is talál aki ehhez a szinthez illik.
8/22 anonim válasza:
Szerintem meg nem. Én azt tapasztalom, hogy a lányok szeretik az intelligens, értelmes pasikat. Én is ilyen vagyok, csak gondoltam szólok 😂
9/22 anonim válasza:
Bizonyított tény hogy a magasabb intelligencia több gátlással jár, márpedig kevesebb gátlással könnyebb ismerkedni
10/22 anonim válasza:
Mivel egyszerűbb, butább emberből több van, ezért ilyen nőből is több akad.
Ha Bunkócska a saját köreiben keresgél, akkor könnyen fog párt találni. Könnyebben, mint egy tanultabb, aki szintén a saját a köreiben nézelődik.
Viszont ő sosem fog kifogni egy igazán értelmes nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!