Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudok "gyakorloni" a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudok "gyakorloni" a szexre hogy ne legyek olyan béna? Még szűz vagyok de lassan elvesztem és nem akarok neki csalódást okozni. 19\F

Figyelt kérdés
2021. aug. 14. 09:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Figyelned kell a nőre. A teste jelez mindent, hogy jó neki. Ha esetleg mondani, nem mondja.

Izgatás/előjáték: Szex előtt szavakkal húzod az agyát,csipkelődsz vele. A csókolózást, vetkőztetést, tapizást elhúzod. Csókolgatod a nyakát, vállát, kulcscsontját. Annak hagysz egy kis időt. A a legtöbb nőnek a válla, nyaka, kulcscsontja erogénzóna. Foglalkozol a melleivel, markolod, masszírozod a mellbimbóit "morzsolod" az ujjaiddal. Csókolgatod, körkörösen nyalogatod, beszívod. Elkezded fentről lefelé csókolgatni. A hasánál hagysz kis időt, csókolgatod vagy mintha nyelves csókot adnál rá. Utána a combját/belsőcombját ugyan így. Csókolgatod, nyelves csókot adsz rá gyengéden markolod vagy épp az ajkaidat húzod rajta végig. Húzod az agyát egy picit, hogy minél türelmetlenebb legyen. Aztán közelebb csókolgatsz a puncijához. Körbe csókolgatod ugyan azzal a technikával mint a combját. Masszírozhatod közben két ujjal közrefogva. Játszhatsz a kis ajkakkal,beszívhatod, csókolgathatod,szopogathatod. A csiklóját először valamelyik oldalról elkezded izgatni a nyelveddel. Elidözöl vele..aztán a másik oldalról. Ennek is hagysz egy kis időt aztán körkörösen nyalod. Közben odafigyelsz a nőre a testére, hogy jó e neki. Aztán végig nyalod lentről felfelé a punciját. Csinálhatod úgy is, hogy az ajkaid húzod rajta végig, csokolgatod vagy nyelves csókot adsz rá és az ajkaddal is izgatod. Szét is húzhatod közben. Beszívhatod a csiklóját és szopogathatod,nyalogathatod vagy ép az ajkaiddal is izgathatod. Minél több a nyál, annál jobb. Aztán közben ujjazhatod is. Először csak egy ujjal egy darabig aztán kettövel. Közben szophatod a csiklóját másik kézzel símogathatod a hasát, combját de a melleit is markolhatod. A tenyered felfelé néz, és a hüvely felső "falát" egy hívó mozdulattal ingerled. Ott lesz olyan rész ami érzékenyebb. Ha az ujjaddal megtaltad azt a pontot és látod a nőn, hogy élvezi, a szexnél az a "feladatod" hogy azt a pontot ingerelje a farkad. Elsőnek talán úgy a legegyszerübb ha a nő mondjuk a bal oldalán fekszik. A bal lábát kinyújtja a jobb lábát felemeli,felhúzza vagy a nyakadba teszi. Ugy könnyen tudod irányítani úgy a farkad, hogy minél jobban izgassa a hüvely felső falát!:)

De tényleg az a legfontosabb, hogy nagyon figyelj rá. Minden apró kis rezzenésére. Érezni/látni fogod, hogy mi esik neki jól. Ja, és előjátéknál, légy türelmes. Fogd vissza magad, és ne akard berakni..2 perc nyalás után! Sok sikert!:) 24f

2021. aug. 14. 09:58
 2/8 anonim ***** válasza:
35%
Helyedben elmennék 1 prostihoz akkor gyakorolhatsz egy igazi nővel.
2021. aug. 14. 10:05
 3/8 anonim ***** válasza:
72%

1, Nem minden nő ugyanolyan. Van akinek be lehet rakni 2 perc nyálas után, sőt van amelyik furán néz rád ha sokat nyalod ahelyett h megdugnád már végre.

Amit leírtál az tök jó egyébként, de ezt sem szabad betartani pontról pontra, mintha végig mennél egy listán. Olvasni kell egymás hangulatában és nem utolsó sorban magadra is legalább annyira kell figyelned mint a nőre, hogy neked jó legyen.

Ezeket csak tapasztalat útján tudod megtanulni.

2021. aug. 14. 10:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Először is ne izgulj, ne stresszelj rá. Nem vagy béna. A szüzek is nagyon ügyesek. Voltam már többször is szűzzel, és hidd el, mind tudta mit kell csinálni. (Sőt... Egyikükkel életem legjobb szexe volt.)

Viszont fontos lenne, hogy előtte beszélgessetek, hogy ki mit szeret, mit próbálnátok ki. Nem kihallgatás, csak beszélgetés. Közben nem ciki kérdezni, hogy mit szeretne, jó-e az, amit csinálsz. (Bár egyes válaszolók szerint ez ciki...) Ez oda-vissza érvényes. Aztán figyeld a reakcióit. Látni, érezni, hallani fogod, hogy mi a jó neki. Ha megvan a kölcsönös bizalom és odafigyelés, és nem egy olyan hü...csa a nő, aki eleve úgy állna hozzád, hogy biztos béna leszel, akkor menni fog minden. :)

2021. aug. 14. 10:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Az első az mindenkinek nagyon gyorsan véget ér.

Ezt megértik a csajok, csak mondd el neki előtte hogy erre is számíthat és akkor majd a következő menet már jóval hosszabb lesz.

2021. aug. 14. 11:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket!
2021. aug. 14. 14:48
 7/8 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. Nem biztos, hogy gyors lesz az első. Én voltam már olyannal is, aki el sem élvezett. Mikor én veszítettem el a szüzességem egy szűz fiúval, akkor ő meg kb. negyed órát "reszelt" rajtam, és nekem ez már túl sok volt, mert fájt.
2021. aug. 14. 15:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha valaki az első szexről úgy gondolkodik, hogy most vizsgázni fog, és ezért készülnie kell rá, az baj. Ha valaki egy ilyen felvetésre elküldi az illetőt egy prostituálthoz, az szintén baj.

És ugyanaz a baj. A szexről, mint teljesítményről gondolkodunk. Ez a baj.

Ha szereted a nőt, a szex a szereteted kifejeződése, ami nincs kitéve teljesítményértékelésnek, és ezért szorongás sem kötődik hozzá. Ha a szexet a szeretet kifejeződésének tekinted, nem akarsz prostituáltnál gyakorolni. Ugyanis miért akarnál eleve? Nem azért mert a "szerelmednél" van tétje (vizsga), a prostituáltnál meg nincs tétje?

2021. aug. 18. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!