Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkívántam a tini lányokat mondjuk 16 tól felfelé.akarok 1et.Szerintetek az ciki? 25F
Figyelt kérdés
2021. aug. 1. 07:09
1/10 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Megkívánni bárkit megkívánhatsz! Az csak a fejedben egy normális, vagy hülye gondolat. A gond a cselekedetekkel van néha. De a törvény szerint a 14 éves lánygyerek beleegyezhet a szexbe! Szerintem szar a törvény! De nem ezt kérdezted!
2/10 anonim válasza:
dehogy ciki. mindenki, még a nálad idősebbek is megkìvánják
3/10 anonim válasza:
A 16-20-as korosztály a legkívánatosabb, és legérettebb a szexre. Nem csoda, hogy a legtöbb pasi innen válogat, ha teheti. Arról nem is beszélve, hogy a csajok 23-25 éves kor felett már belefásulnak az életbe, mert érik őket a pofonok, vagy karrieristák lesznek, ami által minden nőies báj kiveszik belőlük. Kb a 16-20-as korosztállyal legjobb a szex, és ők felnéznek rád, mint idősebb, tapasztaltabb férfire. Én 28 évesen is őbennük gondolkodom.
5/10 anonim válasza:
Nyilvánvalóan nem. Teljesen normális.
6/10 Missi_Key válasza:
hát én 16 évesen a 25 ös pasikat kívántam, szóval nem hinném hogy ciki
7/10 anonim válasza:
Nekem jöhet 14-30-ig, ha egyszer akarja akkor minek válogassak.
8/10 Istvan485 válasza:
Nekem is kelene egy 16 eves csaj!!!!!!
9/10 anonim válasza:
Olyan ez a 16-20 éves kor, mint a Tiszavirág, vagyis rövid életű.
Sajnos hamar telnek az évek.
10/10 anonim válasza:
Én már annak is örülnék ha lenne egyszer barátnőm sajnos szerencsétlen vagyok a témában, dehát próba szerencse,nem adom fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!