Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ha szeretkezni akarok sok lányokkal hova menjek hol keressem őket?
Figyelt kérdés
Falusi vagyok városba is tudok menni. És hogy szokott menni a dolog? Pl ott ül a lány oda megyek szia dugunk?2021. aug. 11. 00:22
1/10 anonim válasza:
Pont így, igen.
Városban már így megy ez 😂😂😂
Csak nyisd ki a pénztárcádat és esetleg érdeklődj a tarifáról, hogy neked megfelelő e az ár / szolgáltatás arány 😃😃
2/10 anonim válasza:
Nem vagyok vallásos, de most elmondtam egy imát, hogy hátha megsegít az Úr, ebben a borzasztó agyi betegségedben 🤦🏻♀️
Ha ezt megpróbálod, előbb azért foglalj időpontot a fogorvosnál kitört fogra. Ugyanis úgy nyakon leszel csergetve, hogy kiköpöd a fogaid 😅
3/10 anonim válasza:
Egy nyelviskolába, tanulj magyarul.
4/10 anonim válasza:
Ilyen az, amikor valaki trollkodni akar, de nincs hozzá kreativitása.
5/10 A kérdező kommentje:
Fizetni nem akarok, minden héten másat akarok meg kóstolni de ha jó a csaj akkor többször is lehet
2021. aug. 11. 00:41
6/10 A kérdező kommentje:
Nem trollkodok hanem már kezdem unni hogy hallom más fiúk hányat meg mikor dugtak
2021. aug. 11. 00:43
7/10 cseppszi válasza:
Szánalmas lelki nyomorék. Egy nő nem egy tárgy és főleg nem egy sexautomata, hogy bedobsz egy kívánságot és teljesíti. A társaid valószinüleg tudják ezt és embernek és társnak nézik a nőket és ezért vannak kalandjaik, Neked meg azért nincs mert így állsz a nőkhöz. Mielőbb változtass a hozzá állásodon ha valóban sexelni akarsz !
8/10 A kérdező kommentje:
Én is nőként tekintek rájuk csak nem tudom hogy közöljem mit akarok :/
2021. aug. 11. 01:09
10/10 anonim válasza:
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!